- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.443
- 53
- Konu Sahibi Aysegullerden
Tektaşımın iç kısmında d: 0.20 yazıyor
Bu ne demek
Bu ne demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diamond'ın d sidir belki karat olarak 0.20 mi?Benimki zen
14K
D:0.20 yazıyo
D ne demek anlamadım
heralde öyle bende bilmiyorum bi bilen varsa sorayım dedim karşı tarafada sormak pek uygun değilDiamond'ın d sidir belki karat olarak 0.20 mi?
TşklerKaç karat olduğudur muhtemelen. Benimkinde Altınbaş Diamond yazıyordu sadece.
Sertifikasi sizde degil mi? Orda yaziyor o anlamlar...Tşkler
Sertifikası bendeSertifikasi sizde degil mi? Orda yaziyor o anlamlar...
tşkler0.20 karat demek , güle güle kullanın
İçindeki D:0.20 yazması rengi mi gösteriyor yaniD renk anlamına geliyor, hatta fiyat karat a göre değil renge göre daha çok farklılık gösterir. Yani alıcağınız zaman karata değil renge bakın derim. Sizinkinin 0,20 karat olmasına rağmen renkten dolayı fiyatının 14 bin tl civarı olduğunu düşünüyorum.
evet o yüzüğün içindeki d:0.20 yazması acaba diamond anlamında mı yoksa renk anlamında mıBurda renkler var
Hııııı tmm tşklerSertifikanız varsa orda yazıyordur hangi renk olduğu. Yüzüğün içinde yazmaz.
Bilemiyorum ama bu renk ve marka ise yazdığım fiyatın da üstündedir ben markasız olarak max fiyatını yazdım.evet o yüzüğün içindeki d:0.20 yazması acaba diamond anlamında mı yoksa renk anlamında mı