• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tektaş Yüzük Lazım :)

Eros pirlantadan almistim bende, satmayi dusunmedigim icin uluslararasi sertifika olayin apke takilmadim. (Ben alirken bir miktar fark verirsen uluslararasi sertifika veriyorlardi)

Lizay pirlantanin da urunleri guzel ve guvenilir diye biliyorum. Kapalicarsi dan bakilabilir evet ama ben bakimi iviri ziviri icin erosu tercih etmistim. 2 yila yakindir kullaniyorum gayette memnunum

Merhaba arkadaşlar.. Burayı yeni keşfettim..Arkadaşlarımın tavsiyesiyle üye oldum.. Şimdi ilk konumu açıyorum..Öneri ve fikirlerinizi bekliyorum..Büyük umutlarla geldim :)

Tektaş yüzük alacağız.. Ancak sanırım çok dalgalı fiyatlar var.. Bilmediğimiz bir konu ve kime neye güveneceğimizi şaşırdık.. Nerden almak lazım ? Tektaşın standardı nedir ? Önerilerinizi bekliyorm :)

Şimdiden Teşekkürler :)

Merhaba arkadaşlar.. Burayı yeni keşfettim..Arkadaşlarımın tavsiyesiyle üye oldum.. Şimdi ilk konumu açıyorum..Öneri ve fikirlerinizi bekliyorum..Büyük umutlarla geldim :)

Tektaş yüzük alacağız.. Ancak sanırım çok dalgalı fiyatlar var.. Bilmediğimiz bir konu ve kime neye güveneceğimizi şaşırdık.. Nerden almak lazım ? Tektaşın standardı nedir ? Önerilerinizi bekliyorm :)

Şimdiden Teşekkürler :)
bende arastırıken buraya dustum biraz geç oldu ama pırlanta fiyatları gerçekten çok dalgalı yanlız uluslararası sertifikası aldıktan sonra problem diye dusunuyorum. Nuruosmaniye de Agaoglu çarşısında Alis Diamond aldık biz uluslararası sertifikasını da verdi . hemde çok uyguna geldi . aynı tas diğer firmalarda neredeyse iki katıydı

Bir site vardı hatırlayınca yazacağım, kesinlikle oraya bakmalısın :)

Bence sen en mantıklısı tek taş pırlanta için robertopirlanta.com 'a bak, aradığını orada bulursun :)

Back
X