Tektaş ve Alyans Seçimi İçin Önerileriniz?

inismona

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
939
367
29
Merhaba inşallah bu hafta alyanslarımızı ve tektaşımı seçmeye gideceğiz.:oops: Ama aklımızda hiçbir fikir yok hangisi kullanışlıdır hangisi uzun ömürlüdür :) Aslında denemek en güzelidir ama yine de önerileriniz benim için çok kıymetlidir önceden bilip ona göre yaklaşmak :KK36:
Ben tektaşı pırlanta düşünmüyorum sadece. Bir de takıda altın rengini daha çok sevdiğimden/taktığımdan 22 ayar olabilir diye aklımdan geçirmiştim hem tektaş hem alyans için.
Taşlı modellerin taşı düşer mi bombeli mi iyidir düz model mi tecrübe,tavsiyelerinizi bekliyorum :KK51:

Merhaba inşallah bu hafta alyanslarımızı ve tektaşımı seçmeye gideceğiz.:oops: Ama aklımızda hiçbir fikir yok hangisi kullanışlıdır hangisi uzun ömürlüdür :) Aslında denemek en güzelidir ama yine de önerileriniz benim için çok kıymetlidir önceden bilip ona göre yaklaşmak :KK36:
Ben tektaşı pırlanta düşünmüyorum sadece. Bir de takıda altın rengini daha çok sevdiğimden/taktığımdan 22 ayar olabilir diye aklımdan geçirmiştim hem tektaş hem alyans için.
Taşlı modellerin taşı düşer mi bombeli mi iyidir düz model mi tecrübe,tavsiyelerinizi bekliyorum :KK51:

Alyansım taşlı ve tamturumda gerçek pırlanta.Alyansımdaki taş 2 defa düştü tamtur pırlantamında 1 kez.Neyseki pırlanta ilk taktığımda düştüğü için yerine yenisini taktılar.Şimdi tekrar düşecek diye korkudan takamıyorum.Alyansa günlük ev işi falan düşme riski daha fazla.Bu nedenle size tavsiyem taşlı tercih etmeyin.Evet şık duruyor ama taş düşüyor.Bizim ki şöyle

63f6d1e51494443e417202a274e73a91.jpg

Renk olarak ya altın rengi yada iki renkliler oluyor ondan alabilirsiniz.Galiba en güzeli klasik model

zen-pirlanta-alyanslar-3000330315-L2685-7-E L2685-7--1459518456.jpg

Bende üsteki arkadasimiza katiliyorum. Tasli modeller çok güzel dursada günlük hayatinda, temizlik yaptiginda vs rahat kullanilmiyor. Hep tasi düsecek diye insan korkuyor...

Ben bombeli klasik model aldim ve memnunum, sadece geri parlatilmak için ve bombeli oldugundan senede 2-3 kere kuyumcudan geçiyor, aklinda kalsin. Düz klasik modelde düsünebilirsin, esimin gümüs alyansi öyle.

Benimde tektasim pirlanta degil, esim evlilik teklifi ettiginde vermisti (sahsen ben seçseydim tek sira tasli alirdim, çift sirali degil ama cani sagolsun :) ). Tasi bir kere düstü ama korkmadan takiyorum.

Resimleri paylasiyorum :

Pek belli olmasada benim alyansim sagda ki olan..
yuzuklerimiz.jpg

tek tas.JPG

Teşekkür ederim yorumlarınız için :) dün aldık alyanslarımızı ikimiz de klasik bombeli orta kalınlıkta 22 ayardan yana karar verdik:) içine isim tatih de yazdılar:oops:tektaşım da 22 kenarlarında küçük taşı olmayan çok köşeli bir model çok güzel bir gündü :KK36:

Teşekkür ederim yorumlarınız için :) dün aldık alyanslarımızı ikimiz de klasik bombeli orta kalınlıkta 22 ayardan yana karar verdik:) içine isim tatih de yazdılar:oops:tektaşım da 22 kenarlarında küçük taşı olmayan çok köşeli bir model çok güzel bir gündü :KK36:

Hayirli olsun, Allah tamamina erdersin ve mulutlukla huzurla takmanizi nasip etsin canim <3

Bizim alyanslarımız bunlar çok beğendik bunu ikimiz de :KK66: Tek taşı salı günü alacağız pırlanta olacak. Altınbaşta çok çok fazla alyans çeşidi var kızlar aklınızda bulunsun.

Eklentiler

• images.jpg
    images.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 653
Atasayin yuzuk cok memnunum. Hem sık hem kullanisli hemde uygundu. Tavsiye ederim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 863
Bugün tek taşı da aldık, öğrendiğimiz kadarıyla önemli olan pırlantanın nerden alındığı degil, uluslararası bir sertifikasinin olması... Biz de buna dikkat ettik :KK66:

Montürü sağlam ve ürününün arkasında duran firmalardan yüzük alın. Mesela Blue Diamond'dan aldığım yüzüğüm şu an taşı düştüğü ve firma da ilgilenmediği için çok oldu. Maddi manevi zarar. Seçim yaparken şikayetleri okumakta fayda var.
Blue diamond.jpg

X