- 8 Şubat 2015
- 47
- 33
- 38
- Konu Sahibi lumbalherni
-
Arkadaşlar merhaba çok pis bir sektörden bahsetmeliyim ki size bilin ve cevrenizi bilinclendirin. Evlilik hazirligi yaparken nisanlimdan ilk bekledigim sey tektaş pırlanta yüzük oldu, adamcagiz aldi ardindan dogum hediyesi beştaş aldı ve ne oldu biliyormusunuz günlük kullanimda parmagima takip disari ciktigim tektaş yuzukun taşı düştü inanamadim sadece 3-4 yillik bir yuzuktu ve evlenirken ne bütçeler ayirip aldigimiz yuzukun tasi durup dururken düştü tabi aldigimiz iddiali ve büyük firmaya kostuk hemen aldigimiz cevap:belli bir para karsiliginda taşı yerine takacaklari oldu. Kabul etmedik yeniden para vermeyi, baska büyük iddiali firmaya gidip aldigimiz beştaş i bozdurmak istediğimizi söyledik yari yariya fiyat kiracaklarini söylediler! Okadar büyük bir hayalkirikligiyla ciktik ki magazadan yani ayni paraya 3 telli bilezik alsak simdiye iki kati degerlenmisti... bu para tuzaklarina düşmeden önce onkez düşünün on kez....
Altınbaş ve zen.. bu beyazlikla ilgili bir sorun degil, hangi firmada olursa olsun taşı düşen yuzuge kullanici hatasi deyip yollarlar dedi satici yok yüzüğü biryere vurmusuz parmagimizdayken de taşı tutan direklerden biri yamulmus o yüzden taşı düşmüş. Okadar para çöpe gitti.Sizin firmanızda bir sorun olmalı. Benim pırlantam değil hiç birşeyim. Ama yengemin yüzüğü pırlanta ve beyazlıkla ilgili bir sorun oldu büyük firmada değil hemen parasız yapıldı ki o yuzukler sertifikalı oluyo garantili yani yapılması lazımdı. Firmanızın işine gelmemiş. Ve her takı satarken fiyatı düşer. Bu bilezik için yüzük için her şey için geçerli alırken bunu biliyoruz benim altın yüzüğüm pırlanta ya o kadar veremem
Taş düşünce kayboldu gitti benim üzüntüm bu yüzden taş elimde olsa zaten ucretsiz takarlardi.
Kaybolmuş taş birde ücret almadan yerine taş takılmasını mı bekliyorsunuz? Ee bu insanlar nerden kâr edecek?Taş düşünce kayboldu gitti benim üzüntüm bu yüzden taş elimde olsa zaten ucretsiz takarlardi.
Ben de aynı şeyi düşünmüştüm, hatta daha ileriye gidip tektaş almanın "aşkı anlatmanın tek yolu" olduğunun insanlara nasıl ve neden empoze edildiği ile ilgili bilgilerin paylaşıldığı bir konu sanıp destek vermek için girmiştim. Çünkü ben de tam olarak bu sebeplerden ötürü pırlanta/tektaş/beştaş'lara karşıyım... Evlenirken de hiçbirini almadım, aldırmadım.Bende konuda elmas iscileeinin zorluklari, cikartilan bolgede insanlarin calisma sartlarindan flanvbahsedeceksiniz sandim, kaybetmissiniz ucretsiz takmazlar tabi ,belki sokup bi koseye koydunuz, belki belki diye uzar gider,kotu niyetli insanlar da var ve firma bi yonden hakli .
Gizem hanım işte tam da anlatmak istediğim sey bu! Yukarıda yorum yazan arkadaşlar multimilyarder oluyorlar ki herhalde taşı düşen 3 binlik tektasi sanki çakıl tasi dusmus gibi rahat karşılıyorlar. Biz ne ara bu kadar XL olduk bilmiyorum yani bir kardeşinin derdiyle dertlenmek, destek olmak yerine dusene bir tekmede ben vurayım zhniyetlerine cevap yazma tenezzulunde bile bulunmadım. Sevgiler gizem hanimcimBir pırlanta yüzüğün taşı düşmemeli.Bunu karşı tarafın zorla kanırttığına dair bir bulgu yoksa alınan yer yenilemek zorunda.Durup dururken taşın düşmesi inanılmaz büyük bir işçilik hatası.
isteyen istedığıni alır takarArkadaşlar merhaba çok pis bir sektörden bahsetmeliyim ki size bilin ve cevrenizi bilinclendirin. Evlilik hazirligi yaparken nisanlimdan ilk bekledigim sey tektaş pırlanta yüzük oldu, adamcagiz aldi ardindan dogum hediyesi beştaş aldı ve ne oldu biliyormusunuz günlük kullanimda parmagima takip disari ciktigim tektaş yuzukun taşı düştü inanamadim sadece 3-4 yillik bir yuzuktu ve evlenirken ne bütçeler ayirip aldigimiz yuzukun tasi durup dururken düştü tabi aldigimiz iddiali ve büyük firmaya kostuk hemen aldigimiz cevap:belli bir para karsiliginda taşı yerine takacaklari oldu. Kabul etmedik yeniden para vermeyi, baska büyük iddiali firmaya gidip aldigimiz beştaş i bozdurmak istediğimizi söyledik yari yariya fiyat kiracaklarini söylediler! Okadar büyük bir hayalkirikligiyla ciktik ki magazadan yani ayni paraya 3 telli bilezik alsak simdiye iki kati degerlenmisti... bu para tuzaklarina düşmeden önce onkez düşünün on kez....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?