- 27 Ocak 2015
- 12
- 3
- 37
-
- Konu Sahibi semra kalkavan
Merhaba, yahu ben de oradan sipariş vermek istiyorum ama güvenli mi emin olamadım...pirlanta.net e bı bak derım ve eger ıstanbuldaysan onun ofısıne gıdersen cok yardım ederler nısanlım ordan yaptırmıs bır suru montur var tek tas ıcın
bence guvenlı ben bızzat gıdıp yerını gordum bence bı gıdıp yerıne bakın nısanlınızla begenceksınız yanı hem yakından ılgılenıyolar hemde dogru bılınen yanlısları duzeltıyorlarMerhaba, yahu ben de oradan sipariş vermek istiyorum ama güvenli mi emin olamadım...
merhaba benim yakın bir tanıdığım her türlü takıyı hem tasarlıyor hem yapıyor. sanırım sizin tasarladığınızı da yapabilir. ilgilenirseniz bilgilerini veririm özelden de konuşabiliriz :)Arkadaşlar tektaş bakıyoruz ama istediğim gibi bir model bulamadım. Kendim tasarlamak istiyorum bildiğiniz bir yer var mı acaba?
evet Serdar bey gercekten cok acaip ilgli hayırlı ugurlu olsun cnım :)Ben siparişimi verdim pirlanta.net'ten. Serdar Bey var, inanılmaz ilgili... Her şeyi tam sitediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz, modelden biçime, bütçenize kadarŞimdi sabırsızlıkla yüzüğümün gelmesini bekliyorum. Benim evliliğimin 15'inci yılı Şöyle güzel bir yüzük olsun dedik, gelince foto koyarım.
Sevgiler
Teşekkürlerevet Serdar bey gercekten cok acaip ilgli hayırlı ugurlu olsun cnım :)
hayırlı olsun canım guzel gunlerde kullan saglıkla huzurla fotografını atsana merak ettım :)Kızlar, yüzüğüm geldi, çok güzel olmuşBen bir model belirlemiştim ama rengini roze istediğimden Serdar Bey kendisi de birkaç ayrıntı eklemiş... Çok beğendim. Kesinlikle tavsiye ederim...
Taşların rengini K seçtim. Rozede çok beyaz ve de soğuk parıldamasın diye ve elbette fiyat da çok daha uygun oldu
güle güle kullan canım harıka olms Allah ıcıne sındırsın :)Ayyy... becerebildim mi bilemedim... Eki Görüntüle 1479559
tesekkur ederım :)ama gercekten cok farklı olmus cok begendım Allah nazardan saklasınTeşekkür ederim. Allah sizlere daha güzelini, iyisini versin..