kızlar merhaba,bugün sevgilim bir kaç model gönderdi ama ben normalde çok spor biriyim yani öyle tektaş takamicam sanırım bir de nasıl pahalı yaa 3000 liradan aşağı yok kıyamadım galiba şöyle melekli yüzükler buldum bana hep meleğim der acaba ona göstersemmi bunu önce sizin fikrinizi almak istedim hiç anlamıorum bu işlerden (( Pırlanta Melek Yüzük
Bunun yaninda tektas daha spor duruyor bence spor biri için biraz abartılı duruyor ama parmakta görmek lazım tabi resimde pek hoş durmuyor zevk meselesi. .
tek taşını zarif bir model seçersen zamanla takarak alışırsın bence bunlardan daha güzel duruyor tabi kullanıcak olan sensin içinden ne geliyorsa onu yap mutluluklar :)
Bunlar daha klasik bence de canım. Hani eşofmanla, kotla falan düşünüyorum olmaz bence. Tek taş en azından evliliği simgeliyor ama bunlar daha süs yüzüğü gibi.
Son olarak tek taş için de tırnakları daha ince zarif modellere bakabilirsin, ve altınbaş atasay gibi marka yerler yerine normal kuyumculardan bakman tavsiyemdir. 2000 tl ye 0,25 ct zarif bir yüzük alabilirsiniz. Ama altınbaşa giderseniz marka parasını da üstüne koyuyorlar oluyor 4000 tl. Örnek ince tırnaklı zarif tektaş modelleri için;
kızlar merhaba,bugün sevgilim bir kaç model gönderdi ama ben normalde çok spor biriyim yani öyle tektaş takamicam sanırım bir de nasıl pahalı yaa 3000 liradan aşağı yok kıyamadım galiba şöyle melekli yüzükler buldum bana hep meleğim der acaba ona göstersemmi bunu önce sizin fikrinizi almak istedim hiç anlamıorum bu işlerden (( Pırlanta Melek Yüzük