• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekstil de çalışanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi izaymera
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

izaymera

Ziyaretçi
ben tekstil firmasında çalışan bir yöneticiyim .Hem çok stresli hem de benim için vazgeçilmez. Aynı duyguları paylaşan arkadaşlar neredesiniz.

Bende senin gibi tekstilde çalışıyorum canım yorucu,sinir bazucu ama yinede vazgeçilmez.

tekstilden hem canı hem cebi yanmış bir yönetici.yani beeeennnnnnnnnnnnnnn :delphin:sositososito

tekstilde çalışmaya çalışıyorum ama iş bulamıyorum ah bi bulsam :) biliyorum 1 yılda 10 yıllık ömrünü yiyor insanın ama çoookkk zevkli özledim yaaa

ben de tekstilciyim arkadaşlar ...ama işimi seviyorum... sürekli koşturmaca ; telaşe...
hepinize kolay gelsin...

14 yıllık iş hayatımın belkide 10 yılı tekstilde geçti. Havlu bornoz üretiminde. Tekstilde işgücüne dayalı üretim yapıldığından olsa gerek -çok insan çok problem denklemine bağlantılı- problem heyecan atraksiyon dolu geçiyor günler. 2 yıldır evdeyim çalımıyorum artık ama o hengameye alışıldıktan sonra da hayat boşmuş gibi geliyo insana. Arkadaşlar msj bırakanların bir çoğu izmirden gördüğüm kadarıyla. Ben izmirde ihracat fazlası çocuk giyim bulabileceğim üreticiler biliyormusunuz. Bilgi verirmisniz. Denizlide var firmalar ama denizliye mal vermiyorlar ne hikmetsee...

bizim firma iflas etti sahibi zaten sahtekardı işçilerin çoğunu sigortasız çalıştırdı çok emeklerini yedi
bende yöneticiydim yurtdışı temsilciliği yaptım tercümanlık onlara bağımlı değildim patron yabancı idi
artık bu sektörde değilim şu an sigortacılık yapıyorum ama kaliteli bir firma bulursam çalışırım
tekstil çok zevkli eğer çalışan insanlar ah laklı isezemuszemus

Back