- 12 Ağustos 2017
- 557
- 519
- 53
- 33
- Konu Sahibi Namutenahii
-
ya doktordur daha iyi bilir dicemde bilgisi olan kızlarda yazsın beyaz sirke wajinaya direk enjekte edildiğinde zararlıdır wajinanın dışını suyla karısık elma sirkesini sürdüğümde bile yakıyoken içini düşünemiyorumya baska doktora daha git yada yapma içine dökme olayını kist içinde iyi huylumu kötü huylumu bişe dedi mi bendede wardı sol yumurtalıkta 5 cm di ama zararı yoktu soguk aldıkca weya stres yaptıkça çıkardı sonra geçerdi
yok canım yok korkma o zaman kistten bendekşde aynıydı birden fazla çıkıyodu ilaçla gidiyodu çocuk sahibi olmak istersen dğzenli kontrolünü olırsun sıkıntı olmazTamam o zaman dış kısmını sileyim pamuk ile.. Yazan olmadı konu da açtım ayriyeten ama bilmiyorum..
Kist 34mm adet ile atılan cinsten dedi Dr atılmasa bile ilaç tedavisi ile gider dedi ama bende ilk defa yaşadığım için korktum bir de tek gittim hastaneye üstüne de bunu duyunca kötü hissettim kendimi
bakire olanlara nasıl yapılıyor bu işlem acaba.. hadi biz neyse de onların başına gelince sadece ultrasonla mı bakıyorlar acabaBekliyorum haberlerinizi ne demek rica ederim.. Dondurma aleti gibi açıp baktığı çok az can yakıyor enfeksiyon olduğu için orası daha önce gitmediyseniz uyarayım dedim dayanamıcak gibi değil tabii yanma oluyo hafiften ultrason önemli değil ztn kaygan bişi
yok canım yok korkma o zaman kistten bendekşde aynıydı birden fazla çıkıyodu ilaçla gidiyodu çocuk sahibi olmak istersen dğzenli kontrolünü olırsun sıkıntı olmaz
bu arada tawsiye mi dinledigin için saol dışını sil wajinan yanıcaktır o zaman daha iyi hak werceksin
stres yapma canım geçer kendiliğinden wajina mantar olayıda bende kronikleşti elma sirkeli suyum durur hep arada silerim onlaÇoğu kadında oluyormuş adet kanaması ile atılıyormuş inşallah 6 gün sonra da adetim geliyor ztn umarım gider..
Ne demek tavsiye almak için yazdım siz cvpladınız ben teşekkür ederim asıl
bakire olanlara nasıl yapılıyor bu işlem acaba.. hadi biz neyse de onların başına gelince sadece ultrasonla mı bakıyorlar acaba
5 cmlik kistle hamile kalmıştım ilaçda kullanamadım hiç bi sıkıntı çıkmadı dogumda gitti çok şükür
stres yapma canım geçer kendiliğinden wajina mantar olayıda bende kronikleşti elma sirkeli suyum durur hep arada silerim onla
bence elmayla yap mesela iki yemek kaşığı sirke 1 yemek kaşığı su koy kaba pamıgu batır wajinanı sil elma sirkesi bile yakacakken beyazı düşünemiyorum o daha etkili arastır internetten beyaz olanıBakire olup Mantar olan duymadım hiç ne oluyosa evlendikten sonra oluyor her türlü şeye açık olduğumuz için başımıza geliyor bunlar.. Herhalde öyle olur dicem ama içine bakmadan ztn fitil de veremez ilaç ve krem ile geçiştiriyolardır diye düşünüyorum.. Şuan nasılsınız peki yanma kaşıntı ağrı var mı çok?
Ne güzel atlatmışsınız maşallah.. Beyaz sirke ile mi yapsam ben elma da var evde
bence elmayla yap mesela iki yemek kaşığı sirke 1 yemek kaşığı su koy kaba pamıgu batır wajinanı sil elma sirkesi bile yakacakken beyazı düşünemiyorum o daha etkili arastır internetten beyaz olanı
Bakire olup Mantar olan duymadım hiç ne oluyosa evlendikten sonra oluyor her türlü şeye açık olduğumuz için başımıza geliyor bunlar.. Herhalde öyle olur dicem ama içine bakmadan ztn fitil de veremez ilaç ve krem ile geçiştiriyolardır diye düşünüyorum.. Şuan nasılsınız peki yanma kaşıntı ağrı var mı çok?
annemle konuştum kendisi daha gençken de atlatmış yani bakirelerde de oluyormuş öyle öğrendim maalesef benim şu an yanma ve batma hissi hat safhada tabii kuruluk ve kaşıntı da var hiç dokunmamaya çalışıyorum dediğinizi yaptım ve uzandım umarım yatabilirim dün gece kaşıntıdan zor uyumuştum bu gece ilişkideki sürtünme vs yüzünden hem tahriş hem de yanma başladı..sabah doktora gidicem diye kendimi avutuyorum
10 aylık evliyim evet ilk kez başıma geldi benim dişimde kronikleşmiş bir apse vardı geçmesi için 2 ay içinde 8 kutu antibiyotik kullandım onun sebep olduğunu düşünüyorum bir de alınan test sonucu aynı gün içinde çıkıp tedaviye başlanıyor mu bunu da merak ediyorum bir gün daha ilaçsız duramayacağım bu haldeAhh keşke ilişki olmasaydı bile bile lades demişsiniz kaşıntı acı kızarıklık olduğu an hemen bırakın.. Daha çok tahriş ve kuruluğa yol açtı şimdi.. İnşallah uyursunuz bende dün gece zor uyudum ayaklarımı kaldırıp açmaktan bacaklarım kasıldı valla çok kötü birşey bu bu arada kaç yıllık evlisiniz ilk kez mi oluyorsunuz bu şekilde?
10 aylık evliyim evet ilk kez başıma geldi benim dişimde kronikleşmiş bir apse vardı geçmesi için 2 ay içinde 8 kutu antibiyotik kullandım onun sebep olduğunu düşünüyorum bir de alınan test sonucu aynı gün içinde çıkıp tedaviye başlanıyor mu bunu da merak ediyorum bir gün daha ilaçsız duramayacağım bu halde
Benim de vardı, şekeri kesince 2 güne kendiliğinden geçiyordu. Şekeri çok çok az tüketmeme rağmen, azalsa ara ara mantar oluyordu yine, araştırdım ve vajinanın ph değerini bozacak ürünlerle yıkanmanın da mantar yaptığını öğrendim. Intim jeller kullanıyorum duşta. Çok uzun zamandır olmuyorum mantar çok şükür. No şeker, minimum karbonhidrat.. Acil çözüm gerekiyorsa vajina florasını dengeleyen fitiller var eczanlerde, gynoflor muydu adı, öyle bir şey.. geçmiş olsun..Merhaba arkadaşlar
2 3 ayda bir vajinal mantar oluyorum
Düzenli cinsel ilişkim yok
Tüm önerilere harfiyen uymama rağmen tkrarlıyor
Çok kez de doktora gittim
Fitil, hap, krem 3lüsünü kullandım hep
Size sorum şu
Vajinal probiyotik destekleri var, Florayı düzeltmek için
Hiç kullanıp memnun kalan oldu mu
Ya da evde yapılacak ne önerirsiniz
11.40ta buldum düzenli olarak gittiğim doktorumaÇok sebebi var bu mantar enfeksiyonunun antibiyotikte yapıyormuş okumuştum.. Evet aynı gün ilaçları yazar fitil gece yatmadan uygulanıyor sabaha kadar wc ye çıkmamak gerek.. Kremi de eve gidince uygularsınız büyük ihtimal ilacı ne vericek bilemedim bakalım yarın kaçta randevu?
11.40ta buldum düzenli olarak gittiğim doktoruma
mutlaka yazıcam dostluğunuz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyi gecelerHadi hayırlısı bakalım umarım geceyi rahat atlatırsınız sabah haberlerinizi bekliyorum
mutlaka yazıcam dostluğunuz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyi geceler
O bölgeyi çok fazla yıkıyorsanız özellikle sabun ya da özel jeller kullanıyorsanız bunlar da mantar ve enfeksiyon yapıyor. Bende bu sebeple 1 yılda 3 defa enfeksiyon ve 2 defa mantar geçirdim.Merhaba arkadaşlar
2 3 ayda bir vajinal mantar oluyorum
Düzenli cinsel ilişkim yok
Tüm önerilere harfiyen uymama rağmen tkrarlıyor
Çok kez de doktora gittim
Fitil, hap, krem 3lüsünü kullandım hep
Size sorum şu
Vajinal probiyotik destekleri var, Florayı düzeltmek için
Hiç kullanıp memnun kalan oldu mu
Ya da evde yapılacak ne önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?