• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan Vajinal Mantar

Namutenahii

"Direnenler yaşar"
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
3.605
6.415
158
Merhaba arkadaşlar
2 3 ayda bir vajinal mantar oluyorum
Düzenli cinsel ilişkim yok
Tüm önerilere harfiyen uymama rağmen tkrarlıyor
Çok kez de doktora gittim
Fitil, hap, krem 3lüsünü kullandım hep
Size sorum şu
Vajinal probiyotik destekleri var, Florayı düzeltmek için
Hiç kullanıp memnun kalan oldu mu
Ya da evde yapılacak ne önerirsiniz

Merhaba arkadaşlar
2 3 ayda bir vajinal mantar oluyorum
Düzenli cinsel ilişkim yok
Tüm önerilere harfiyen uymama rağmen tkrarlıyor
Çok kez de doktora gittim
Fitil, hap, krem 3lüsünü kullandım hep
Size sorum şu
Vajinal probiyotik destekleri var, Florayı düzeltmek için
Hiç kullanıp memnun kalan oldu mu
Ya da evde yapılacak ne önerirsiniz
Ben çözümü yalnizca vagiflorada buldum şiddetle tavsiye ediyorum..gynoflor daha beter yapiyor ama dikkat et onu öneriyorlar genelde ama kullanimi çok zor ve kalintilari tahriş yapiyor.

benim başıma ilk defa geldi 8 kutu antibiyotik kullandım dişim yüzünden ve doğum kontrol hapı da kullanıyorum polikistik over olduğu için dün hafif kaşıntı vardı bugün eşimle ilişki esnasında acayip tahriş oldu şimdi yerimde duramıyorum buraları okuyunca anladım mantar olduğunu yarına randevu aldım şimdi çok fazla tahriş oldu normalde nemli olan vajina bölgem şu an kupkuru çok rahatsızım

Önce mixovül adlı fitil ile tedaviye başladım, ardından vajiflora kullanacağım, 1 kutuda 14 adet var. Tedavi bitince tecrübelerimi paylaşacağım :)

lokal bir krem de verdi mi? çünkü benim soyulmalarım var ilişki sonrası sürtünmeden mütevellit çok kötü oldu. bir de genital bölgeniz rahatsızlık verici derecede kuru mu?

lokal bir krem de verdi mi? çünkü benim soyulmalarım var ilişki sonrası sürtünmeden mütevellit çok kötü oldu. bir de genital bölgeniz rahatsızlık verici derecede kuru mu?

Evet kremim de var, travazol. Bitane de hap vardı ama hapı almadım. Ben daha önce 3 kere felan tedavi oldum, sürekli tekrarlıyor, o yüzden hapı kullanmak istemedim bu kez. Aslında krem fitil hap üçlüsü ile tedavi ediyor doktorlar. Yine de bi doktora görünmeyi ihmal etmeyin tabi..

yarına randevu aldım. fakat aşırı tahriş olduğu ve ilk defa başıma geldiği için biraz evhamlıyım. bu kuruluk da beni çok rahatsız ediyor

Bende bugün dr a gittim tabii ki fitil, krem ve hap verdi. Bir de çok kuru iç kısmı biraz ph yükseltmemiz gerek dedi.. Haftaya kontrole gideceğim. Beyaz sirke al fitil de önce enjekte et iç kısma sonra fitili uygula dedi ama ne kdr sirke sıkmam gerek iç kısma sormayı unuttum. Verdiği diğer kozmetik ürünleri almadım eşim al kullan diyor ama memnun kalır mıyım acaba fikriniz var mı isimleri, winactive intim şampuanı yıkama jeli imiş diğeri de winactive genital bakım spreyi nemlendirmek için..

yarına randevu aldım. fakat aşırı tahriş olduğu ve ilk defa başıma geldiği için biraz evhamlıyım. bu kuruluk da beni çok rahatsız ediyor

Kuruluk olması çok normal mantar enfeksiyonundaki bakteriler aşırı kurutuyo vajina içini sizde yarın gittiğinizde büyük ihtimal fitil hap ve krem vericektir Dr.

Kuruluk olması çok normal mantar enfeksiyonundaki bakteriler aşırı kurutuyo vajina içini sizde yarın gittiğinizde büyük ihtimal fitil hap ve krem vericektir Dr.
çok teşekkür ederim ilişki yüzünden daha kötü oldu dün bu kadar fena halde değildi. umarım gece uyuyabilirim zaten sabaha randevu aldım inanın yürümekte dahi zorluk çekiyorum. hiç başıma gelmediği için anlayamadım mantar olduğunu. başta anlasam bu kadar kötü olmazdım heralde

çok teşekkür ederim ilişki yüzünden daha kötü oldu dün bu kadar fena halde değildi. umarım gece uyuyabilirim zaten sabaha randevu aldım inanın yürümekte dahi zorluk çekiyorum. hiç başıma gelmediği için anlayamadım mantar olduğunu. başta anlasam bu kadar kötü olmazdım heralde

Çok iyi anlıyorum sizi ilk olduğunda bende böyle olmuştum hatta aynı sizin gibi ilişkiden sonra yanma ağrı olunca eşime kızmıştım hatta sen yaptın naptın diye o zmn bilmiyorum tabii mantar olduğumu :KK48:
Bacaklarınızı açın hatta uzun bişi giyin çamaşır da giymeyin daha rahat edersiniz akan bişi olur diyorsanız ince Bi çarşaf yayın altınıza.. Çok kötüdür bilirim yürüyemez insan kaşıntıdan kudurur bakalım sizin Dr Ne dicek neler vericek umarım rahat uyursunuz çok düşünmemeye çalışın desem de kendini hatırlatıyor orası malesef

Bende bugün dr a gittim tabii ki fitil, krem ve hap verdi. Bir de çok kuru iç kısmı biraz ph yükseltmemiz gerek dedi.. Haftaya kontrole gideceğim. Beyaz sirke al fitil de önce enjekte et iç kısma sonra fitili uygula dedi ama ne kdr sirke sıkmam gerek iç kısma sormayı unuttum. Verdiği diğer kozmetik ürünleri almadım eşim al kullan diyor ama memnun kalır mıyım acaba fikriniz var mı isimleri, winactive intim şampuanı yıkama jeli imiş diğeri de winactive genital bakım spreyi nemlendirmek için..
yanlıs okumadıysam beyaz sirkeyi içine mi sıkcan kız yakar kawurur mahweder seni heleki beyaz sirke daha kuvvetli ben elma sirkesini suyla karıstırıp pamuga döküyorum wajinayı siliyorum dudakların içinede hafiften deydiriyorum kasıntısına iyi geliyo biraz ama ilk defa duydum enjekteyi o ne ya

Çok iyi anlıyorum sizi ilk olduğunda bende böyle olmuştum hatta aynı sizin gibi ilişkiden sonra yanma ağrı olunca eşime kızmıştım hatta sen yaptın naptın diye o zmn bilmiyorum tabii mantar olduğumu :KK48:
Bacaklarınızı açın hatta uzun bişi giyin çamaşır da giymeyin daha rahat edersiniz akan bişi olur diyorsanız ince Bi çarşaf yayın altınıza.. Çok kötüdür bilirim yürüyemez insan kaşıntıdan kudurur bakalım sizin Dr Ne dicek neler vericek umarım rahat uyursunuz çok düşünmemeye çalışın desem de kendini hatırlatıyor orası malesef
çok teşekkür ederm tavsiyeleriniz için uygulayacağım:KK68: yarın bende gittikten sonra yazarım buraya

yanlıs okumadıysam beyaz sirkeyi içine mi sıkcan kız yakar kawurur mahweder seni heleki beyaz sirke daha kuvvetli ben elma sirkesini suyla karıstırıp pamuga döküyorum wajinayı siliyorum dudakların içinede hafiften deydiriyorum kasıntısına iyi geliyo biraz ama ilk defa duydum enjekteyi o ne ya

Off ya demeyin öyleo_Oo_O valla öyle dedi 2 kez sordum beyaz sirke dedi özellikle enjekte ile iç kısma sık 10dl sonra fitili uygula dedi.. Yapmıyım mı yani zaten hem korkuyorum ne olcak diye hem tedirginim Dr dan geldiğimden beri başım ağrıyor zaten sol yumurtalığımda da kist çıktı o da takıldı kafama.. Canım sıkkın.

çok teşekkür ederm tavsiyeleriniz için uygulayacağım:KK68: yarın bende gittikten sonra yazarım buraya

Bekliyorum haberlerinizi ne demek rica ederim.. Dondurma aleti gibi açıp baktığı çok az can yakıyor enfeksiyon olduğu için orası daha önce gitmediyseniz uyarayım dedim dayanamıcak gibi değil tabii yanma oluyo hafiften ultrason önemli değil ztn kaygan bişi :KK49:

Off ya demeyin öyleo_Oo_O valla öyle dedi 2 kez sordum beyaz sirke dedi özellikle enjekte ile iç kısma sık 10dl sonra fitili uygula dedi.. Yapmıyım mı yani zaten hem korkuyorum ne olcak diye hem tedirginim Dr dan geldiğimden beri başım ağrıyor zaten sol yumurtalığımda da kist çıktı o da takıldı kafama.. Canım sıkkın.
ya doktordur daha iyi bilir dicemde bilgisi olan kızlarda yazsın beyaz sirke wajinaya direk enjekte edildiğinde zararlıdır wajinanın dışını suyla karısık elma sirkesini sürdüğümde bile yakıyoken içini düşünemiyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️ya baska doktora daha git yada yapma içine dökme olayını kist içinde iyi huylumu kötü huylumu bişe dedi mi bendede wardı sol yumurtalıkta 5 cm di ama zararı yoktu soguk aldıkca weya stres yaptıkça çıkardı sonra geçerdi

Back
X