Tekrarlayan negatif sonuçlar

nusya78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2024
53
8
30
İlk transferim ocakta tel embriyo 5aa idi negatif oldu .
Sonrasında era yapıldı .
Sonraki transferim 12 ağustosta iki embriyo 5aa 5bb olmak üzere yapıldı . Sonucum yine negatif . Kafayı yemek üzereyim

3 kalp atışı durması nedeniyle sonra gebeliği vardı bir kazanım olmuştu tüp bebek denedik o da kimyasal oldu ben de çok bunaldım
Pıhtılaşma bozukluğu var dediler kan sulandırıcı kullandım genetik sorun olabilir dediler genetik tanıda tüp bebek yaptırdık
Bağışıklık baskılı serum yapıştırma kasılma önleyici yani her şeyi yaptırdık yine olmadı yine olmadı

İlk transferim ocakta tel embriyo 5aa idi negatif oldu .
Sonrasında era yapıldı .
Sonraki transferim 12 ağustosta iki embriyo 5aa 5bb olmak üzere yapıldı . Sonucum yine negatif . Kafayı yemek üzereyim
Aynı durumdayız , şimdi sonucumun negatif olduğunu öğrendim , nasip hayırlısı böyle demekki kendimizi üzüp yopratmanın bir manası yok , inşallah vakitli gelince bizim de hasretimiz son bulur

Ben hiç hamile kalamadım asıl sorunum bu bence doktorumla dün konuştum embriyo kaynaklı negatifler artık bu da negatif olduğuna göre dedi .

Ben hiç hamile kalamadım asıl sorunum bu bence doktorumla dün konuştum embriyo kaynaklı negatifler artık bu da negatif olduğuna göre dedi .
Bana da hep embriyo kaynaklı diyorlardı ama embriyoya genetik tarama yapıldı sağlıklı olan embriyo transfer edildi yine olmadı
Bana şimdi Histeroskopi önerildi rahim filminde ve ultrasonla bir problem yok ama Rahimi daha detaylı incelemek gerekiyor diye yaklaştılar bilmiyorum artık gerçekten çok yorucu

Histerekopi için ne kadar ücret istediler bir de ne zaman yapılacak
Hisar hastanesi Ümraniye benim

Ben 12 Temmuz’da kimyasal olduğunu öğrendim 2. reglide yapalım dediler cuma günü bitiyor sanırım önümüzdeki hafta yaptıracağım
İşlem için ücret çok çeşitli kendi Merkezim 75.000 TL istedi başka bir merkez 107.000 TL istedi ama ortalama 35 40.000 arası doktorumla görüşüp karar vereceğim

otoimmün testide yaptırmadıysanız yaptırın,(katil hücre-kuvvetli bağışıklık) gibi bir durum olabilir.Rahim içi enfeksiyon olabilir(histerskopi ile gözlemleniyor),Bunlarda tutunmaya engel durumlar.

Rahim içi enfeksiyon hsg ile ya da ultrason ile görülmez miydi histereskopi mi yapmak gerekiyor ? O dediğiniz test de yapılmadı

Aynı durumdayız. Ocakta beşinci gün taze transfer oldum tutmadı. Histeroskopi, lenfosit Allah ne verdiyse yaptık. İkinci kez yumurta toplandı. Temmuzda üçüncü gün dondurulmuş transfer gene negatif gene olmadı. Ara tedavilerden de o kadar para gitti ki genetik tanı yaptırmak imkansız geldi şuanlık. Dr 3.gün donmuşu çözüp beşe gidecek mi bakıp öyle transfer edecekmiş. Hiç umudum kalmadı her gece ağlıyorum sessiz sessiz

Merhaba benim tüpler çürümüştü rahimde bir sürü polip ve kist vardı hepsini histeroskopi ile aldılar akabinde x isimli doktor yumurta topladı (klasik tüp bebek tedavisi ) 5 embryo oluştur 3 ü 5 AA idi 2 tanes de 6. Gün embriyosu idi 5. Gün embryoları transfer ettik ilki negatif ikincisi kimyasal oldu son kalan 6. Gün embryoları transfer için gittiğimiz de x isimli doktorumuzun hastaneden ayrıldığını söylediler bizi y isimli doktorla görüştürdüler y isimli doktor da son kalan 6. Gün embryoları transfer etmek istemediğini tekrar yumurta toplamak istediğini söyledi bizde kabul ettik fakat bu sefer 10 çeşit vitamin takviyesi uyguladı hele bir tanesi damar yolundan alınan glutatyon du hepsini 2 ay boyunca kullandık akabinde y isimli doktor yumurta topladı kaliteleri öncekiler den kötü idi 3AA 3 AB vs idi ilk transferde pozıtıf ı gördük kızım şimdi 1 yaşına girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…