Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı durumdayız , şimdi sonucumun negatif olduğunu öğrendim , nasip hayırlısı böyle demekki kendimizi üzüp yopratmanın bir manası yok , inşallah vakitli gelince bizim de hasretimiz son bulurİlk transferim ocakta tel embriyo 5aa idi negatif oldu .
Sonrasında era yapıldı .
Sonraki transferim 12 ağustosta iki embriyo 5aa 5bb olmak üzere yapıldı . Sonucum yine negatif . Kafayı yemek üzereyim
Bana da hep embriyo kaynaklı diyorlardı ama embriyoya genetik tarama yapıldı sağlıklı olan embriyo transfer edildi yine olmadıBen hiç hamile kalamadım asıl sorunum bu bence doktorumla dün konuştum embriyo kaynaklı negatifler artık bu da negatif olduğuna göre dedi .
Maslak Acıbadem Hastanesi’nde doktorum Profesör Ahmet Yiğit ÇakıroğluSiz nerede yaptırıyorsunuz
Lenfosit, eşten alınan kan aşı haline getirip sana enjekte etmek. Belki kocanın dna sını yabancı görüyordur bünyem diye. Histeroskopi ise küçük polipler varmış aldılar. Hiçbiri işe yaramadı amaLenfosit nedir bende histereskopi yapılmadı . Sizde bir şey çıktı mu onda
Merhaba benim de başarısız denemelerim oldu. Histeroskopi falan da yapıldı temizdi rahim. Sebepsiz infertilite bizim de. Bu test nedir acaba? Tutmama sebebini buldunuz muMerhaba benim kır testim pozitif çıktı