- 16 Mayıs 2021
- 1.842
- 1.062
- 29
- Konu Sahibi Nurcihan33
Bu konuyu buraya açmanın hayalini o kadar kurmuştum kiii.. Çok şükür ki Rabbim bana da nasip etti. Başlıktan da anlayacağınız gibi daha önce üç kez düşük yaptım. Çok zor zamanlar geçirdim. Araştırmalar, bazen karamsarlıklar.. Bir yığın kafa karışıklığı.. Karnı büyüyen hamilelerin görünce iç çekmeler.. Beni anca benim yaşadığımı yaşayanlar anlayabilir.. Evet evet arkadaşlar üç kez düşükten sonra sonunda bende anne oldummmm :)) Çookk mutluyum.. Rabbime şükürler olsun. Biliyorum yaşadığımı yaşayan o kadar çok kadın var ki asla ve asla umudunuzu kaybetmeyin araştırmaktan dua etmekten asla vazgeçmeyin. İlk düşüğümü dr normal karşılamıştı ilk defa olunca. Sonra tekrar gebe kaldım tekrar düşük yaptım bu kez bi sürü testler rahim filmleri falan derken Y Rahimsin denildi Histeroskopi ile açalım denildi histeroskopi oldum hemde en iyi drlardan biri yaptı. Ama maalesef histeroskopiden sonra tekrar gebe kaldım tekrar düşük yaptım.. Bu kez eşime yoğunlaştık sperm testlerinde morfoloji bozukluğuna rastladık güzel bi üroloji bulup gittik detaylı muayeneden sonra varikosel olduğunu öğrendik ve eşim ameliyat oldu. Ameliyattan 2 ay sonra tekrar gebe kaldım ve ilk kez düşük yapmadım 4. Gebeliğimi çok şükür tamamlayabildim. Bu kadar kısa geçtiğime bakmayın çok zor zamanlardan geçtik buradan bana destek olan bir sürü kadın vardı. Şimdi destek sırası bende umudunuzu kaybetmeyin demeye geldim