Tekrarlayan gebelik kayıpları 3 kayıp gebelik yoruldum 😢

arzu1954

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
12
1
25
2 senelik evliyiz pcos görünümü var bende ilk gebelik kendiliğinden istediğim ilk ay oldu ama kanama yaşadım kese ve ufak kalp atışları oldu 10 haftalık olmak gerekirken 7 haftada durdu ikinci gebeliğim 6 ay sonra klomen ile kimyasal gebelik oluştu keseyi göremedim kendiliğinden düştü progestron hormonu 0 idi 3. Gebelik 5 ay sonra oldu femara 3. Denemede ovulasyon testiyle takip ederek oldu hersey çok güzel ilerliyordu son kontrolüm 7 haftaydı gayet güzeldi hersey 9. Haftamda gittim bebeğin kalbinin 7 haftada kaldığını soyledi doktor tekrar kürtaj oldum son gebeliğimde kan sulandırıcı iğne ve aspirinde kullandım ama olmadı yine kalbi durdu zaten zor gebe kalıyorum birde bu gebelik kayıpları bebek için genetik test yaptirdik daha sonuçları çıkmadı nasıl bir yol izlemeliyim neler yapmalıyım artık hevesim hiç kalmadı çok yoruldum bu kayıplardan çok yıprandım bana yardımcı olurmusunuz siz nasıl bir yol izlediniz neler yapmam lazım

Çok geçmiş olsun coraspirine ne zaman basliyosunuz erken başlanmalı diye biliyorum bir de hacamatı oneririm kesinlikle

Öncelikle merhabalar , benimde tekrarlayan gebelik kayıplarım var pıhtılaşma problemim var ilk gebeliğimde bilmiyorduk fakat ikinci gebeliğimden önce trambofili testim pozitif çıkınca doktorum gebe kaldığımda kan sulandırıcı iğneye başlamam gerektiğini söyledi başladım 4 haftalıkken yine düşükle sonuçlandı sonrasında ankara centrum kliniğe başladım femara klomen kullandık 4 ay boyunca olmadı şimdi tüp bebeğe başladık tekrarlayan kayıplarımdan dolayı ngs genetik taramaya yolladık 3 tane sağlıklı geldi bu ay ilk transferimi oldum olur olmaz hem kan sulandırıcı hemde kalçadan hem göbekten progesteron kullandım maalesef negatif önümüzdeki ay tekrar transfer olmayı düşünüyorum 2 dondurulmuş sağlıklı embriyomuz var Allahtan ümit kesilmez bende fazlasıyla yıprandım genelde geceleri sürekli ağlıyorum o yüzden sizi çok iyi anlıyorum umarım kısa sürede kucağınıza alırsınız

Rahim filmi cektirdiniz mi

Bu arada arkadaş sorunca söylemek istedim rahim filmi çektirdim 2. Düşükten sonra eşimle beraber kromozom testlerimiz , kan uyuşmazlığı ve daha birçok test yaptırdık hepsi temiz geldi artık kan vermekten sürekli test yaptırmaktan çok yoruldum yıprandım lütfen kendinizi yalnız hissetmeyin bu süreçte tedavinizden kimseye bahsetmemeye çalışın çünkü insanlar destek olmaya çalışırken köstek olup moralinizi daha çok bozabiliyor sadece sizi anlayabilen insanlarla paylaşın bana en ufacık bir soru sorulduğunda direk sinirlerim bozuluyor çok yıprandım bu süreçte

Belki de embriyoların genetiği bozuk olusuyordur, düşük materyaline genetik test yaptırabilirsiniz. Böyle bir youtuber kız vardı, hatta tüp bebek defalarca denemesine rağmen hep düşükle sonuclanıyordu, en son genetikli tüp bebek denediler, embriyoların bir şekilde hep sağlıksız olustugunu gördüler, sağlıklı embriyo bulmak için cok fazla deneme yaptılar. En sonunda sağlıklı embriyo bulundu ve cocuguna kavustu

Histeroskobi olmanızı öneririm rahimdeki bzı problemler normal hsg veya ultrosanda görünmeye biliniyor. Bende tüp Bebek tedavisi görüyorum 6 yıldır. 2 tüp bebekle düşüğüm var histeroskobi amaliyatı dan 3 ay sonra doğal gebelik oluştu. Histeroskobi önemli bir mesele bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…