Yazım biraz uzun olacak kusura bakmayın.Ben 11. Gebeliğimde evladıma kavuştum çok şükür. Doktorlar artık beni nadir vaka olarak görüyordu. Elle tutulur bir sebepte yoktu. O kadar çok şey denedim. İnternette görülen macunlar doktorun bununla olur dediği ilaçlar. Bir çoğunu kullanmışımdır. Benim tecrübelerime göre hamile kalmadan 3 ay önceki süreç önemli. Bildiklerimi paylaşayım umarım birine faydası olur. İnternetten iksiri şifa diye bir ürün vardı onu aldım eşli olarak ona başladık biz. İçinde kan macunu felanda vardı. Onun yanında ozon tedavisine başladım. Bunlar hep bütünsel vücut temizliği içindi..çünkü sürekli düşünce ben yumurta yada sperm kalitesiz başka imkanı yok diyordum. Ozonda organları oksijenlediği için rahim ve yumurtalıklarda oksijenleniyor oksijen giden yumurta sağlıklı hale geliyor. Kahvaltı ne kadar renkli olursa o kadar iyi. Mesela mevsimine göre zeytin domates salatalık havuç avakado peynir yumurta gibi her renkten, bol yeşillik. Bütçe varsa her gün yarım avakado yumurtaya tutunmaya iyi geliyor. Günlük bir avuç kabak çekirdeği, paketli gıdalardan mümkün oldukça uzak, 2-3 lt su,bal şerbeti, arada nar suyu, yürüyüş- buda önemli çünkü yürüyüşte vücutta kan dolaşımı yaptığı için rahimi oksijenliyor. Adet döneminde 2 kere felan oturma banyosu yaptım, yumurtlama testi kullandım. Ayak altına kına detoksu, ayak altına çörek otu yağıyla masaj vücudu ısıtmak için. Belime yün korse almıştım.Bunların hepsini harfiyen her gün uygulayamıyorsun tabi. Genel olarak uygulayabilmek işe yarıyor.Bunlar alternatif tıp kısmı
Tıp kısmında yumurta kalitesini artımak için ocean polysitol kullandım içindeki inositol yumurtaya iyi geliyor. Bunu yumurtlamaya kadar kullandım. Yumurtlamadan sonra normal folik asite geçtim Multi vitaminli tercih ettim ben. Tekrarlayan düşüklerde b6 ve çinkonun önemli olduğunu araştırdım kaynaklarda. B6 nın orijinal formunu ve çinko alıp kullandım ara ara, rahim sağlığı için doubalance 14 kapsül kullandım bazı dönemlerde buda rahimdeki faydalı bakterileri artırarak enfeksiyonu önlüyor. Doktor iki günde bir kan sulandırıcı hap vermişti. Hamile kalınca bana kortizon tedavisi başlandı bağışıklık baskılayıcı olarak. Daha öncekilerde kan sulandırıcı iğne, hap, progestan tedavisi işe yaramamıştı. En sonda tedaviye sadece deltacortil eklendi çok şükür Rabbim nasip etti. Çok üzüldüm çok ağladım. Artık hep aynı olacağını düşünüyordum ama olmadı çok şükür. Umarım birine faydası olur yazdıklarımın