tekrarlayan düsükler

son zamanlarda düsükler neden artti?

• Ankete Katılan
    12

Gamzelim_38

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
57
2
621
39
Almanya
selam arkadaslar ben 22 yasinda 3 yillik evliyim son 2 senedir cocuk istiyoruz oluyor ama hep düsükle sonlaniyor 3 kere düsük yaptim dr arastiriyor sebebi suan belirsiz
son düsük gecen ay oldu ve bu ay günüm gecmesine ragman regl gelmedi acaba diyorum ignedenmi oldu son düsükten sonra dr bi igne verdi göbekten vurdum tek seferlik bi igneydi sizde bu igneden kullanipta hamile kalan yada regli geciken varmi
yardimci olursaniz sevinirim ne olur bi akil verin bende bu aralar hic kalmadi psikolojim alt üst:1no2:

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun bende ekim ayında düşük yaptım. 21.indeydi. kasım 21 de yedi gün süren kahverenği akıntım oldu ve bitti. yani tam adet olamadım. bu aralık ayınının 14ünde de tam olarak adet oldum bayağı yoğun bir şekilde sürüyo şu anda. benimde 2 hamileliğimde düşükle sonuçlandı. biri geçen sene kürtajla alındı diğeride ekimde kendiliğinden düştü. benimde haftaya ankadara randevum var. bu tekrarlayan düşükleri araştırmak için. bakalım neden kaynaklanıyo diye. sen yaptırdım demiştin. ne gibi tahliller yaptılar sana hepsini yaptırdınmı tahlillerin. peki bir dahaki hamileliğinde kullanka üzere düşüğü önleyici ilaç falan vermedilermi.. birde çok güleceksin belki ama sübyan perisi diye birşey varmış duydunmu:)) benim ikinci bebek düştüktün sonra duydum bunu bebeği içerde boğan birşeymiş ve muska yazılıyomuş. ben deniycem valla 3. hamileliğimde allah nasip ederse eğer. bunu bir araştır bak. bu muskayı yaptırıp hamileliği devam eden çok kişi varmış canım. ben inanıyo gibiyim denize düşen yılana sarılır derler ya:)) hımm birde kilit olayı var. hamile kalınca dualarla o bildiğimiz kilit varya onu alıp devamlı karnının üzerine kilitlenecekmiş ve doğum yaparkende o kilit açılacakmış dualarla tekrar. benden ve kocakarı ilaçlarımdan bu kadar:)) ama denemekten birşey kaybetmeyiz dimi belkide kazanırıız. öptüm canım tekrar geçmiş olsun ama merak etme bu adet düzensizlikleri normal diyo doktorlar düşükten sonra sıkma canını stres yapmaki normale dönsün herşey dimi:) görüşürüz

arkadaşlar selam olsun herkese.öncelikle şunu söyleyim.ben iki ay önce ve üç hafta önce iki düşük yaşadım.çok üzülmüştüm çok acı bi deneyim oldu ben ve eşim için.aklıma çok soru geldi neden sağlıklı deyilim neden düşüyor bebekler diye..ben tiroid hastasıyım ve uzun zamandır doktora gidememiştim ve hamile kaldım hemde iki kere.daha sonra öğrendim ki tsh fırlamış.neyse sadade geleyim ki ikidir bebişlerimi tsh hormonum yüzünden kaybediyorum.jinekoloğumun dediğine göre üç ay dinlenmem ve tedavi olmam lazım mış..arkadaşlar aranızda tsh değeri yüksek olupta bebişlerini kaybedenler varmı lütfen acil cevap yazabilir misiniz?

kızlar bir sorum daha olucak sizlere tsh yüksek olup gebeliğini sağlıklı bi şekilde devam ettiren var mı?lütfen yarama melhem olun!

selam arkadaslar ben 22 yasinda 3 yillik evliyim son 2 senedir cocuk istiyoruz oluyor ama hep düsükle sonlaniyor 3 kere düsük yaptim dr arastiriyor sebebi suan belirsiz
son düsük gecen ay oldu ve bu ay günüm gecmesine ragman regl gelmedi acaba diyorum ignedenmi oldu son düsükten sonra dr bi igne verdi göbekten vurdum tek seferlik bi igneydi sizde bu igneden kullanipta hamile kalan yada regli geciken varmi
yardimci olursaniz sevinirim ne olur bi akil verin bende bu aralar hic kalmadi psikolojim alt üst:1no2:
Canım hangı testler yapılıyor benimde düsüklerim oldu ve benimde tetkikleri yaptırmam gerektigini soyledi dusukten ne kadar sonra yapılıyor zamanın onemi var mı testler ıcın ben dusugu gecen hafta yaptım bu hafta randevu aldım bılgı verir mısın canım cok kotu durumdayım ruhen bedenen tükenmiş dusumdayım:(

Back