• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşükler

tktntya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba ben 2024 yılı Mayıs ayında evlendim yaşım Eylül ayında kimyasal gebelik yaşadım daha sonra doktor FSH hormonunun yaşıma göre yüksek olduğunu söyledi ve amh baktı 0.75 çıktı. Bizi tüp bebek merkezine yönlendirdiler 2 kez transfer yapıldı tutmadı. Tüp Bebek tedavisinden sonra Şubat ayında amh 1.09 çıktı yalancı değerdir denildi ve Mayıs ayında kendiliğinden hamile kaldım 7+6 da kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım doktorlar klasik pıhtılaşma ve kromozom analizi testleri yaptılar önemsiz pıhtılaşma çıktı Eylül ayında özel bir labaratuvarda amh bakıldı 1.19 çıktı. Aralık ayında tekrar kendiliğinden hamile kaldım ve 7+5 te yine kalp atımı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim hangi testleri yaptırmalıyım bana yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba ben 2024 yılı Mayıs ayında evlendim yaşım Eylül ayında kimyasal gebelik yaşadım daha sonra doktor FSH hormonunun yaşıma göre yüksek olduğunu söyledi ve amh baktı 0.75 çıktı. Bizi tüp bebek merkezine yönlendirdiler 2 kez transfer yapıldı tutmadı. Tüp Bebek tedavisinden sonra Şubat ayında amh 1.09 çıktı yalancı değerdir denildi ve Mayıs ayında kendiliğinden hamile kaldım 7+6 da kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım doktorlar klasik pıhtılaşma ve kromozom analizi testleri yaptılar önemsiz pıhtılaşma çıktı Eylül ayında özel bir labaratuvarda amh bakıldı 1.19 çıktı. Aralık ayında tekrar kendiliğinden hamile kaldım ve 7+5 te yine kalp atımı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim hangi testleri yaptırmalıyım bana yardımcı olabilir misiniz?
Kan pıhtılaşması için hamile kalmadan önce coraspin kaldıktan sonra oksapar başladınız mı son hamilelikte ?

Evet ecopirini keseyi gördükten sonra kestiler oksapar kullandım.
Her doktorun yöntemi farklı sanırım pıhtılaşma sorunu olup kan sulandırıcı hapı keseni ilk kez duyuyorum benim ara ara kanamalarım oldu sadece o dönemlerde 5 gün kadar ara verdik hapa onun harici doktorum bıraktırmıyor hatta geçen kontrolde doğum hakkında biraz konuştuk bana 38+5 gibi hastaneye yatış verip 2 gün kan sulandırıcı bıraktıracağını o sırada da devamlı gözetim altında tutacağını söyledi bebekte bir sıkıntı gelişmesin diye .

Back
X