Benimde 3 dusugum var 3uncuyu suanda dusuk yapiyorum kimyasal ebelik. Tepecik arastirmaya randevu aldim. Arastirilsin diy
Gecti gitti sukur. Suan iyiyimG.olsun arkadasim suan nasilsin..durumun nedir...
Gebelik yahut tedavi sekli surecin var mi..buraya bakan herkesin derdi ayni arkadasim iste bir nebzede olsa rahatlamak icin yasadiklarimizi merak edip paylasmak istiyoruz..insallah hersey yoluna girmisdir girmesede girer..Gecti gitti sukur. Suan iyiyim
2dusuk 2-3 sene once falan oldu. Kimyasal agustosta oldu 10-12 gun kanamayla vucut attim tedavi surecide 2 gunde 1 kan verdim o kadar.Gebelik yahut tedavi sekli surecin var mi..buraya bakan herkesin derdi ayni arkadasim iste bir nebzede olsa rahatlamak icin yasadiklarimizi merak edip paylasmak istiyoruz..insallah hersey yoluna girmisdir girmesede girer..
Herkese iyi günler arkadaslar. Ben 27, esim 30 yasinda. 3,5 yildir evliyiz. 1,5 yildir bebek istiyoruz ama 13 ayda 2 kayip yasadik. İlkinde 5-6 haftalikken kanamam oldu kurtajla alindi. ikincide 11+3 haftalikken kontrolde kalp atisi olmadigindan alindi. 2.si patolojiye gonderilmis temiz cikmis. Şimdi ayrintili bir taramaya giristik. 15 maddelik test istedi doktorumuz. Çogu cikti sonuclarin. sadece d vitamini ekligi ve lupus1-lupus2 sıkıntılı gorunuyo. Bunlar da pihtilasmayla ilgili galiba. Diger sonuclar icin beklemedeyiz.
Esim son hamilelikten önce sperm testi yaptirmisti. Dr iyi demiş bir de siz degerlendirir misiniz;
Perhiz: 5 gün
Renk,Koku : Normal
Volüm : 5.1 ml
Likefaksiyon: 30 dk
Sperm Sayisi/ml : 80milyon
Total Sperm : 408milyon
Morfoloji : %9 (Kruger Strict)
Total Motilite : %75
Progresif Mot. : %50
Non Progresif : %25
Aglutinasyon : Yok
Yuvarlak Hücre : 1-2 adet
Dogal yollardan sansimiz nedir sizce? Psikolojimiz alt üst oldu iyice.
Cok saol canim. Peki pihtilasmayla ilgili sorum hakkinda bilgin var mi. Sperm hakkinda az cok fikir sahibi olabiliyoruz ama benim lupus1-lupus2 de sayilar yaziyo. Normali negatif olmasi gerekiyomus. Ama benimki gibi olunca ne anlama geliyo bilmiyorum. cok merak ediyorum. sadece pihtilasmayla ilgisi var galiba internetten anladigim kadariyla. Yok mu acaba bilgisi olan. her turlu dr kontrolü olcak ama daha 2 hafta var meraklandim iyice.Bu bilgiyle yardimci olabilirim sanirim..
Normal sperm analizi değerleri (WHO 2010):
- Volüm (hacim) 1.5 ml'den fazla olmalı
- Sperm konsantrasyonu 15 milyon/ml 'den fazla olmalı
- Total sperm sayısı 39 milyondan fazla olmalı
- Ph 7.2 'den büyük
- Total motilite: % 40'den fazla olmalı
- Progresif motilite: %32'den fazla olmalı
- Morfoloji %4 'den fazla olmalı (KRUGER STRICT)
- Morfoloji % 30 normal 'dan fazla normal (WHO)
- Lökosit 1 milyon/ml' den az olmalı
- Yuvarlak hÜcre 5 milyondan az olmalı
- Viabilite %58'den fazla olmalı
- İmmünobead aglutinasyon (MAR testi): %50'den az olmalı
- Çinko > 2.4
- Fruktoz >13
Cok saol canim. Peki pihtilasmayla ilgili sorum hakkinda bilgin var mi. Sperm hakkinda az cok fikir sahibi olabiliyoruz ama benim lupus1-lupus2 de sayilar yaziyo. Normali negatif olmasi gerekiyomus. Ama benimki gibi olunca ne anlama geliyo bilmiyorum. cok merak ediyorum. sadece pihtilasmayla ilgisi var galiba internetten anladigim kadariyla. Yok mu acaba bilgisi olan. her turlu dr kontrolü olcak ama daha 2 hafta var meraklandim iyice.
Allah yardimcimiz olsun canim. bunu yasayan bilir. insallah hayirli sonuclar aliriz.Benimde pihtilasma diye tani kondu ama nedense hic test edilmeden ezbere..3.bebegimi 21 ekimde kaybettim ki 3.de gunluk pihtilasmayi onlemek icin gobekden ignemide vurulmusdum ve arti bebe aspirini ama yine kalbi durdu...kurtajdan sonra ilk adetimi oldum ikinci adette ve 2. gun hormon testi ve pihtilasma olacak bakalim ne olacak yine
Allah yardimcimiz olsun canim. bunu yasayan bilir. insallah hayirli sonuclar aliriz.
3.düşükten Sonra Genetik Testler Hormon Testleri Kan Tetleri Guatr Ne Var Ne Yok Yapildi Rahim Filmi Sonra Histereskopi Anliyacağiniz Beni Iyi Kurcaladilar Makine Gibi Nerdeyse.ama Bir şey çikmadi Bu Iyimi Kötümü Bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?