Tekrarlayan Düşükler

Geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın ve sağlıklı bir bebeğe kavuşursun.

Darkinlife sağol canım Allah isteyen herkese nasip etsin o güzelliği. Ben gene şükrediyorum 2 ay gibi kısa sürelerle de olsa hamileliğin nasıl bir duygu olduğunu biliyorum, ya hiç hamile kalamayanlar da var. Allah herkese sabır versin.

ben de iki kere düşük yaptım hicran.hatta ikinci düşüğüm aşılama yaptıktan sonra oldu.düşük nedenlerin arştırıldımı aşılamadan önce.genetik test falan yapıldımı.tekrar aynı şeyleri yaşamaman için

Haklısın ve hamile kalabiliyorsun hiç olmazsa ben hiç kalamadım malesef.İnşallah hepimiz düşüksüz sorunsuz sağlıklı bebeklere kavuşuruz.

bende 2 düşük yaptım arkadaşlar ikiside kürtajla sonlandırıldı.Birinci 1,5 aylıkikinci 2 aylıktı. Kürtajın yaplması vücudun embriyoyu atamadığı zamanlarda oluyor.3 aylıktan öncede gerekliyse yapılıyor

merhaba bende 3 kez düşük yaptım bir çok tahliller ve genetik araştırmalar istendi hepsini yaptırdık fakat bir sebep bulunamadı . ben 7 senelik evliyim ve 7 senedir aynı doktora gidiyorum ama artık gitmek istemiyorum istanbulda bana tavsiye edebilceğin bir jinekoloj varmı? şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Merhaba Arkadaşlar Bende 3 Defa Düşük Yaşadim Benim 3 üde Karnimda öldü Kürtaj Oldum 8,11,ve 8 Haftaliklardi Rabbim Kimseye Yaşatmasin çok Zor Günler Yaşadim Araştirma Için Birçok Test Yapildi Ama Bir Sebep Bulunamadi 3. Hamileliğimde Dr Um Sebepsiz Olanlara Uygulanan Tedaviyi Uyguladi Progestan ,kan Sulandirici Iğne, Aspirin ,folik Asit Kullanmiştim Ama Malesef Olmadi şuan çok Kötü Durumdayim Bir Türlü Iyi Olamiyorum Aklimdan Hiç çikmiyorki Arkadaşlar Biz Biribirimizin Halinden Anlariz Yaşamayan Anlayamazki O Yüzden Herkez Uygulana Tedavileri Yaşadiklarini Burada Anlatsinki Birbirimize Yardimci Olalim Ben şu Anda Yaklaşik 6 Ay Bebek Düşünmüyorum Toparlanmam Lazim Ama Kendime Tedavi Uyguluyorum Tabiki Hergün 1 Tane Bebe Aspirini Folik Asit Ve Elevit Vit Içiyorum Bitkisel Tedavim Ise Böğürtlen çayi Ahududu çayi Veya Suyu Bunlar Düşüğü Engelliyormuş Bunlarin Yapraklarini Kaynatipta Içebilirsiniz Ayrica Civan Perçemi Ve Aslan Pençesi Nede Başlicam Bunlarda Döl Yatağni Güçlendirip Düşüğü Engelliyormuş Kizlar Sizler Ne Gibi Tedaviler Yapiyorsunuz Rabbim Kimseye Ve Bizlerede Yaşatmasin Bu Yaşadiklarimizi Rabbim Hayirlisiyla Bebeişlerimizi Kucağimiza Almayi Nasip Etsin Inşallaaaaaah

merhaba bende 4 düşük yaptım benim biraz geç araştırıldı aslında bence ilk düşükten sonra araştırılmalı her düşük bizlerden bi parçamızı alıp götürüyor hiç kolay değil benimde düşüğümün sebeplerinin genetik olduğu ortaya çıktı malesef...

slm canm allh gercekten sabr versin benm de 2 tane gebelığım son buldu normal doğum yaptım 5. ayıma 1 hafta kala oldu 2sde 2. bebeğim arştrldı ve sağlıksz bi bebek olduğunu öğrendk eşimle beraber genetk test yaptrdk sonçlar normal çıktı benm ayrıyetten yaptrdğm kan testınde kanmda pıhtılaşma olduğu çıktı şuan bebbek dşunmyrz doktra gttıkve doktr asprın ve folık plus onerdive hemn gebe kalmamı syledi hazr olmadığımı sylesemde korkularım ve endşelerim var ultrasonla muaayne etmedi gebe kaldığımda 12 haftada dikiş atılacağını ve karından iğne vurulacağımı syledi bilmyrm ne yapacağımı senın yaşadklarında zor ben şimdi yaşayacklarımdan endşe duyuyrm acaba doktrm dğrumu dyo yoksa rahımımın de incelenmesi de gerekırmıydi

slm arkadaşlar bende 2 senelik evliyim 2 düşük yaptım ve 1 senedirde bebiş olmuo böle bişi başına gelen varmııııı

BENİM 3 DÜŞÜĞÜM OLDU 2 TANESİ 5HAFTALIK 1 TANESİ 6 BİTTİKTEN SONRAYDI AMA GEREK DUYULMADI SANIRIM 3 AYDAN BAŞLIYOR KÜRTAJ GEREĞİ

benimde 2 düşük , oldu canım tüm testleri yaptılar pıltılaşma çıktı , şimdi ona göre tedavi olcam aspirin ve folic asit kullanıyorum kalp atımı alınıncada ki inşallah atar , o zamanda heparine geçcekmişiz . kürtaj olması için 3 aylık olması falan gerekmiyor eger kendiliginden düşmüyorsa ve kalp atımı alınmıyorsa alıyorlar kürtaja , benim iki bebegimde 7 haftalıkken kalp atımı alınmadıgı ( birinsindede gebelik zehirlemesi olmuştu hatta) için zorunlu kürtaj oldum.

merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üyen olan bir arkadışınızım ve bende 2 bebek kaybettim (( ilk bebeğim 2,5 aylık tı 9 haftaya girmek üzereydik ama nasip olması karnım da öldü ve kürtaj oldum. Araştırmalar sonucu kromozom bozukluğu çıktı..daha sonra 4 ay sonra tekrar hamile kaldım ve 5 haftalıkken gebelik kesesi ilerlemediğni farkettik doktorumla ve 6.haftayı beklememi söyledi doktorum eğer gebelik kesesinde ilerleme olmazsa alıcaz dedi herşeye hazır olmamı söyledi o haftayı iple çektim ve ultrasonda bebeğimin hiç büyümediğni farkettik ve gebelik kesesinde hiç ilerleme yoktu..ve ben aynı gün kürtaj oldum yine ve hayatımın en kötü günlerinden biriydi yine..((( ve ikinci kaybettiğim bebeğim için tahlil yaptırmak istemedim...daha sonra karar aldım doktorumu değiştirdim o an öyle hissettim ve yaptım değiştirdim doktorumu.araştırmalarımdan sonra iyi bir doktor buldum..ve gittim başımdan geçen herşeyi anlattım ve bir sürü tetkikler yapıldı ve kan pıhtılaşması çıktı..ve çok üzüldüm..ama çok şükür ki tedavisi olmayan bir hastalığım çıkmadı ..şimdi kan sulandırıcı ecopirin kullanıyorum.ve gebe kalır kalmaz doktorum iğnelere başlıyacağımızı söyledi inşallah bebeğimi sağ salim kucağıma alırım ama içimde bir korku var ve hiç gitmiyorr....ben bebeğimi istiyorum galiba allahım ne olur hayırlısını ver sağlıklı eli ayağı düzgün , hayırlı bir evlat nasip ettt yarabbim....

slm arkadaslar bende aynılarını malesef yasadım,cok zor bir durum insan alışamıyor. 1 ay oldu 2, bebeğimi kaybedeli hala canım yanıyor.doktorum test istedi. onları yaptırıcam. hemen hamile kalmak istiyorum. neden benim basıma geldi diye sürekli aglıyorum.bende kan pıhtılasması problemi var. onun için tedavi olucam.2, bebeğimde 11 haftalıkken ben sevine sevine doktora gittim. doktora 2li test yapcakmıız dedim. ama içime kötü bişi olacağı doğmıştu. doktor ultrasonda bakınca yüzü asıldı. malaesef kalbi durmuş dedi. Allahım hepimize bebek nasip etsin, çok dua ediyorum benim gibi olan herkese.burada konuşalım ki daha kolay atlatalım sıkıntımızı. hepimizin mutlu haberlerini duyarız insallah

Konu uzun zamandir gundeme gelmemis.belki bir cevap veren ol7r umuduyla yaziyorum.ablam 1.5 yil icerisinde 2 dusuk yapti. Birinci bebegi 3 aylikti ikincisi ise 4.5. Hamileligi hep kanamali gecti fakat 2.bebeginde 4 aylikken kanamasi kesildi ve 4.5 aylik oldugunda birden kanamasi tekrar basladi.hastaneye yetisemeden evde bebek dustu kalan parcalar kurtajla alindi.haftaya ablamla istanbula gidiyoruz.bize bu konuda yardimci olacak doktor onerisi verebilir misiniz

arkadaşlar ben 1 sene önce düşük yaptım progestan iğne ve ilaç kullanıyordum kalp atışlarını duydum 7 haftalık ama 9 haftalık gibi görünüyor herşey çok güzel dedi doktor ve igneyi kesti ertesi gün ölmüş çocuğum ve ben 1 hafta ölü taşımısım şimdi çok şükür yine hamileyim fakat gene düşük riski var çok küçük daha ayın 25 inde kalp atışları olmasi lazim inşallah kahverengi leke geliyor progestan clexane kullanıyorum arada bir sol yumurtaligimda ağrı oluyor yine gidicek diye çok korkuyorum çok gerginim yardım edin kızlar lütfen akıl verin

Merhaba. Ben yaklaşık 1 sene önce tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım (ne çileli olduğunu bilenleriniz vardır ). 7,5 haftalıkken kalbi durdu. Genetik testler falan. . Bizde bir sorun çıkmadı. Bebektr kromozom bozukluğu çıktı. Sonra nir sonraki tedavimi beklerken doğal yolla hamile kaldım. Mucize gibiydi. O kadar sevindik ki... Herşey çok güzeldi. 8. Hafta kontrolümde öldüğünü gördük. Organlarında sıvı birikmesi varmış. Yine teste gönderdi doktor. Dün yine kürtaj oldum. Aslında ikinci bi teste gerek yoktu. Zaten diğeri herşeyi açıklamıştı. Beni haberi duyduktan 10 dk sonra kürtaja aldılar o halde. Daha eşim bile gelemeden. Çok üzgünüm çok kızgınım. Çok büyük hayalkırıklığına uğradım. Bir daha doğal yolla hamile kalabilirmiyim bilmiyorum. Tedavi olmak da istemiyorum. Doktorum alanında çok iyi olsa da değiştirmeye karar verdim. Yeni bir başlangıç nasıl olur? Bilmiyorum... çok üzgünüm

BEN KONYADA İKAMET ETMEKTEYİM. SİZDEN İSTEĞİM BU TEKRARLAYAN GEBELİK KAYIPLARI İÇİN ÖNEREBİLECEĞİNİZ Bİ DR. İSTİYORUM 5 SENELİK EVLİYİM BENDE 1 AŞILAMA 1 KEZ TÜP BEBEK 2 KEZDE DOĞAL YOLLA HAMİLE KALDIM HEPSİ 9 HAFTAYA KADAR YAŞADILAR... PIHTILAŞMA PROBLEMİM ORTAYA ÇIKTI. SONUÇ OLARAK KONYADA TEKRARLAYAN DÜŞÜKLER İÇİN DR. İSTİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN.

merhaba kızlar,

ben daha once 2 defa dusuk yaptım sebebını arastırdım fakat bısey cıkmadı. trambofılı panelı testı yaptırdım. antıbıyotık kullandım. ıstanbul ozel okmeydanında osman batur doktorum. bana klomen verdı yumurtlama takıbı ıcın cagırdı gıtmedım. hamıle kaldım klomen kullandıgım ılk ay. komsularım zaten sen bı tuhaf bakıyosun gozlerın parlıyo dıyıp benı hamıle moduna sokmuslardı :) . benım dedem hoca dedeme daha once dusugum oldugu ıcın nuska yaptırdım bu konulara ınancım tam. boynumdan hıc cıkarmıyorum. ummu subyana karsı. gecen test yaptım sonucu beklemeden yıne uyudum ruyamda oglum olmustu esım sevıyordu. uyandıgımda hemen teste baktım 2 cızgı sılıktı ve adetım daha gecmemıstı bıle. adetımden 1 gun once yne hassas test aldım dayanamadım bıraz daha belırgın cıktı. kan testı yaptırdım adet olmam gereken gun. 113,95 cıktı. belırtılerını 3 haftalıkken yasadım gebelıgın. suan 4+3 belım agırıyor ara ara sancı vuruyor karnıma sıskınlıkte var tabı. tedavı gordugu)m doktorumu aradım asıstanı ıle konustum suan cok erken 6 haftalıkken gel kontrole dedı. durumu benım durumuma benzeyen kızlar lutfen fıkır paylasın..
ınsallah hepımız bırgun anne oluruz... :)

merhaba benimde 3 düşüğüm oldu ve Ankara da Aydan Biri ye gittim 2 genimde mthfr heterozigot birde paı 4g/5g var ve buna rağmen pıhtılaşma değil senin sorunun bebekler sakat olduğu için düşük olmuş dedi ve ilaç verdi çünkü 3. gebeliğimde clexan kullanmama rağmen düşük oldu.Hamile kalınca tedaviye başlayacağız dedi sanırım corasprin verecek sadece çünkü iğneye gerek yok dedi.Konya Ankara 3 saat istersen bi görüş bende araştırmalara başladım Volkan Baltacı ve Recai Pabuccu ile görüştüm ikiside pgd ile tüp bebek önerdi Aydan hoca ise deneyin ama düşmez diyemem dedi şimdi karar verme aşamasındayız umarım yardımcı olabilmişimdir.

Mrb canim. Ben de 3 defa dusuk yaptim. Kanda pihtilasma vardi gerekli bütün ilaclari kullandim. Ama 3. Gebeligimde dusukle sonuclandi. Ben de ummu subyana inaniyorum. Birkac hocaya gidip muska yaptirdim ama malesef etki etmedi. Senin durumunu merak ettim insaallah gebeligin saglikla devam ediyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…