BEnde de aynı dert var kızlar 6 ay arayla iki kez düşük yaptım. İkiside rahimde septum (zar) varmış bebeğin tutunmasını engelliyormuş ve kanda pıhtılaşma dedi doktorlar nasıl yazıldığını hatırlayamadım ama MHFR2 hetarazigot taşıyıcısıymışım. Bu yüzden beslenemiyırmuş bebiş. biri 5 biri 7 haftalık oldu bebişimin sonra düşük oldu.:1no2:1 yıl oldu rahimdeki septum için ameliyat oldum folıc ve coraspin içiyorum hergün bir yıldır hamile kalamadım. senağlama Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar.
arkadaşlar Ben 1,5 Yilda 3 Defa Düşük Yaptim Ve 9 Gün önce Aşilama Yapildi Bana Umarim Hamileyimdir Ve Inşallah Bu Defa Düşük Olmaz.benim Yaşadiklarimi Veya Benzerini Yaşayanlar Tecrübelerinizi Anlatiniz Lütfen
Darkinlife sağol canım Allah isteyen herkese nasip etsin o güzelliği. Ben gene şükrediyorum 2 ay gibi kısa sürelerle de olsa hamileliğin nasıl bir duygu olduğunu biliyorum, ya hiç hamile kalamayanlar da var. Allah herkese sabır versin.
Merhaba Arkadaşlar Bende 3 Defa Düşük Yaşadim Benim 3 üde Karnimda öldü Kürtaj Oldum 8,11,ve 8 Haftaliklardi Rabbim Kimseye Yaşatmasin çok Zor Günler Yaşadim Araştirma Için Birçok Test Yapildi Ama Bir Sebep Bulunamadi 3. Hamileliğimde Dr Um Sebepsiz Olanlara Uygulanan Tedaviyi Uyguladi Progestan ,kan Sulandirici Iğne, Aspirin ,folik Asit Kullanmiştim Ama Malesef Olmadi şuan çok Kötü Durumdayim Bir Türlü Iyi Olamiyorum Aklimdan Hiç çikmiyorki Arkadaşlar Biz Biribirimizin Halinden Anlariz Yaşamayan Anlayamazki O Yüzden Herkez Uygulana Tedavileri Yaşadiklarini Burada Anlatsinki Birbirimize Yardimci Olalim Ben şu Anda Yaklaşik 6 Ay Bebek Düşünmüyorum Toparlanmam Lazim Ama Kendime Tedavi Uyguluyorum Tabiki Hergün 1 Tane Bebe Aspirini Folik Asit Ve Elevit Vit Içiyorum Bitkisel Tedavim Ise Böğürtlen çayi Ahududu çayi Veya Suyu Bunlar Düşüğü Engelliyormuş Bunlarin Yapraklarini Kaynatipta Içebilirsiniz Ayrica Civan Perçemi Ve Aslan Pençesi Nede Başlicam Bunlarda Döl Yatağni Güçlendirip Düşüğü Engelliyormuş Kizlar Sizler Ne Gibi Tedaviler Yapiyorsunuz Rabbim Kimseye Ve Bizlerede Yaşatmasin Bu Yaşadiklarimizi Rabbim Hayirlisiyla Bebeişlerimizi Kucağimiza Almayi Nasip Etsin Inşallaaaaaah
BENİM 3 DÜŞÜĞÜM OLDU 2 TANESİ 5HAFTALIK 1 TANESİ 6 BİTTİKTEN SONRAYDI AMA GEREK DUYULMADI SANIRIM 3 AYDAN BAŞLIYOR KÜRTAJ GEREĞİ
BEN KONYADA İKAMET ETMEKTEYİM. SİZDEN İSTEĞİM BU TEKRARLAYAN GEBELİK KAYIPLARI İÇİN ÖNEREBİLECEĞİNİZ Bİ DR. İSTİYORUM 5 SENELİK EVLİYİM BENDE 1 AŞILAMA 1 KEZ TÜP BEBEK 2 KEZDE DOĞAL YOLLA HAMİLE KALDIM HEPSİ 9 HAFTAYA KADAR YAŞADILAR... PIHTILAŞMA PROBLEMİM ORTAYA ÇIKTI. SONUÇ OLARAK KONYADA TEKRARLAYAN DÜŞÜKLER İÇİN DR. İSTİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN.
Mrb canim. Ben de 3 defa dusuk yaptim. Kanda pihtilasma vardi gerekli bütün ilaclari kullandim. Ama 3. Gebeligimde dusukle sonuclandi. Ben de ummu subyana inaniyorum. Birkac hocaya gidip muska yaptirdim ama malesef etki etmedi. Senin durumunu merak ettim insaallah gebeligin saglikla devam ediyordur.merhaba kızlar,
ben daha once 2 defa dusuk yaptım sebebını arastırdım fakat bısey cıkmadı. trambofılı panelı testı yaptırdım. antıbıyotık kullandım. ıstanbul ozel okmeydanında osman batur doktorum. bana klomen verdı yumurtlama takıbı ıcın cagırdı gıtmedım. hamıle kaldım klomen kullandıgım ılk ay. komsularım zaten sen bı tuhaf bakıyosun gozlerın parlıyo dıyıp benı hamıle moduna sokmuslardı :) . benım dedem hoca dedeme daha once dusugum oldugu ıcın nuska yaptırdım bu konulara ınancım tam. boynumdan hıc cıkarmıyorum. ummu subyana karsı. gecen test yaptım sonucu beklemeden yıne uyudum ruyamda oglum olmustu esım sevıyordu. uyandıgımda hemen teste baktım 2 cızgı sılıktı ve adetım daha gecmemıstı bıle. adetımden 1 gun once yne hassas test aldım dayanamadım bıraz daha belırgın cıktı. kan testı yaptırdım adet olmam gereken gun. 113,95 cıktı. belırtılerını 3 haftalıkken yasadım gebelıgın. suan 4+3 belım agırıyor ara ara sancı vuruyor karnıma sıskınlıkte var tabı. tedavı gordugu)m doktorumu aradım asıstanı ıle konustum suan cok erken 6 haftalıkken gel kontrole dedı. durumu benım durumuma benzeyen kızlar lutfen fıkır paylasın..
ınsallah hepımız bırgun anne oluruz... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?