Tekrarlayan Düşükler

Amin RABBİM herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Sizede kolay gelsin Allah sabır versin inşallah aşılamanız tutmuştur

Bir şey soracağım düşüklerinizde kürtaja gerek duydularmı duydularsa ne sebeple birde kaç haftalıkken olan düşüklerinizde kürtaja gerek duydular

Bir şey soracağım düşüklerinizde kürtaja gerek duydularmı duydularsa ne sebeple birde kaç haftalıkken olan düşüklerinizde kürtaja gerek duydular

BENİM 3 DÜŞÜĞÜM OLDU 2 TANESİ 5HAFTALIK 1 TANESİ 6 BİTTİKTEN SONRAYDI AMA GEREK DUYULMADI SANIRIM 3 AYDAN BAŞLIYOR KÜRTAJ GEREĞİ

eşlerinizde baktırsın kendini onların spermleri bozuksa sizin yumurtanız sağlam bile olsa çocuk sakat olacağı için vücut atar. sizde yumurtalarınıza baktırmalısınız. yumurtanın en kalın olduğu bir gün oluyormuş o gün beraber olursanız sağlam olup düşmüyormuş hem ben hem eşim bakıldık 4 düşükten sonra gittiğim bir başka doktor eşime de baktırdı sperm sayısı çok azdı ve anormal spermler vardı. daha sonra yumurtanın en kalın olduğu gün ultrasonla belirlendi. hamile kaldım kalbi atıyordu. sonra 9 ay yattım. hiç bir iş yapmadım ve oldu. yanlız hasta doğdu. ama hasta doğmayanda var düşük yapıp , düşük önleyici hap kullanıpta. dördüncü aya kadar progestan diye bir hap kullandım fitil gibi. oraya. progesteron bebeği rahime bağlayan hormonmuş. bebek aspririni kullandım folik asit.

SLM KARDEŞ ALLAH ANALI BABALI VE SAĞLIKLA BÜYÜTSÜN BEBİŞİNİ DE ANLAMADIM BEBEKMİ HASTA DOĞDU NESİ VAR BİLGİ VERİRMİSİN.

SLM KARDEŞ ALLAH ANALI BABALI VE SAĞLIKLA BÜYÜTSÜN BEBİŞİNİ DE ANLAMADIM BEBEKMİ HASTA DOĞDU NESİ VAR BİLGİ VERİRMİSİN.

amin canım 3,5 yaşında artık evet doğduğunda hasta doğdu kist vardı ameliyat oldu iyi şimdi. Neyse sen öteki dediklerime kulak ver 4 düşükten sonra böyle oldu benimkisi işte.

amin canım 3,5 yaşında artık evet doğduğunda hasta doğdu kist vardı ameliyat oldu iyi şimdi. Neyse sen öteki dediklerime kulak ver 4 düşükten sonra böyle oldu benimkisi işte.

ALLAH BEBİŞİNE SAĞLIK VERSİN İNŞALLAH........................YENİLERİNİDE NASİP ETSİN AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNN:dance:

arkadaşlar bende 3 düşük yaptım ve manevi cöküntüdeyim yardım edin bana

CANI YAAA SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM BENDE ÇOK KÖTÜ OLMUŞTUM DUA ETTİM BOL BOL ALLAH SABIR VERSİN DİYE NASİP DEĞİLMİŞ DEMEKKİ DEDİM TABİİKİ KOLAY DEĞİL HALA BİLE AKLIMA GELİYOR BEN TAM 3 TANE DÜŞÜK YAPTIM DİLE KOLAY DÜŞÜK OLMASAYDI YAŞASAYDI ŞUAN MELEKLERİM DİYE AKLIMA GELDİKÇE İÇİM KÖTÜ OLUYOR AMA PES ETMEYECEKSİN EĞER İSTİYORSAN KENDİNİ TOPLA BİRAZ ARA VER VE START VER TEKRAR ÇALIŞMALARA .a.s.

cnm benim inş hamilesindir ve inş bi sorun cikmaz ben hiç düsük yapmadim ama bu yolda ugrastigim için hersey çok etkiliyo inş hayallerine kavüsürsun

slm arkadaşlar bende 3 kez düşük yaptım hepside 6 haftalık düştü manevi cöküntüdeyim allahım yardım et

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM ALLAH SANA VE EŞİNE SAĞLIK VERSİN.PEKİ CANIM DÜŞÜKLERDEN SONRA ARAŞTIRMA YAPILMADIMI.BENİM BİLDİĞİM Bİ SÜRÜ TETKİKTEN GEÇMEN LAZIM.

merhaba elmasekeri..allah yardimcimiz olsun bende ikidefa dusuk yaptim ve sebebini arastirmadik en kisa zamanda gidip arstircaz.1hafta once dusuk yaptim 3aylikti icimde ölmustu kurtajla aldilar..insallah birda olmazz...

mrhb canim..dusuk yapan kadinlar bebekleri kac haftalik olursa olsunlar,,icerde bir parca kalmasin diye kurtaj yapiyorlar bunu bende yasadim ilk dusugum 6haftalikti,,ve dogal yollarla dusmustu,ama yine de kurtaj yaptilar

BEnde de aynı dert var kızlar 6 ay arayla iki kez düşük yaptım. İkiside rahimde septum (zar) varmış bebeğin tutunmasını engelliyormuş ve kanda pıhtılaşma dedi doktorlar nasıl yazıldığını hatırlayamadım ama MHFR2 hetarazigot taşıyıcısıymışım. Bu yüzden beslenemiyırmuş bebiş. biri 5 biri 7 haftalık oldu bebişimin sonra düşük oldu.:1no2:1 yıl oldu rahimdeki septum için ameliyat oldum folıc ve coraspin içiyorum hergün bir yıldır hamile kalamadım. senağlama Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…