arkadaşlar Ben 1,5 Yilda 3 Defa Düşük Yaptim Ve 9 Gün önce Aşilama Yapildi Bana Umarim Hamileyimdir Ve Inşallah Bu Defa Düşük Olmaz.benim Yaşadiklarimi Veya Benzerini Yaşayanlar Tecrübelerinizi Anlatiniz Lütfen
arkadaşlar Ben 1,5 Yilda 3 Defa Düşük Yaptim Ve 9 Gün önce Aşilama Yapildi Bana Umarim Hamileyimdir Ve Inşallah Bu Defa Düşük Olmaz.benim Yaşadiklarimi Veya Benzerini Yaşayanlar Tecrübelerinizi Anlatiniz Lütfen.
canlarım hepinize geçmişolsun ben 5 düşük yaşadım 2si kürtajla sonuçlandı.Allah kimseye yaşatmasın.benim genetik araştırmalardan tutun aklıma gelmeyen bilmediğim birsürü tahliller yapıldı,geniş çaplı araştırmalardan sonra problem bulunamadı.yapılanlar da normalçıktı.araştırmalar 3.cüden sonra yapıldı araştırmlar deneyin deniliyor sürekli.nasip işte ondan sonra 2 meleğimi daha keybettim.dilerim herkesin göbişleri sıkı sıkı tutar meleklerini zamanı gelince terkederler umarım...
Canım ben de üç kez düşük yaptım kan pıhtılaşması vardı bence sen de bir baktır kan pıhtılaşmasına
bende bu sene içinde 3 kez düşük yaptım sebebini bilmiyorum
arkadaşlar Ben 1,5 Yilda 3 Defa Düşük Yaptim Ve 9 Gün önce Aşilama Yapildi Bana Umarim Hamileyimdir Ve Inşallah Bu Defa Düşük Olmaz.benim Yaşadiklarimi Veya Benzerini Yaşayanlar Tecrübelerinizi Anlatiniz Lütfen
merhaba hicran75 bende iki kez düşük yaptım benimde tam ne olduğu belli deil kan pıhtılaşmasına yakın bende aspirin ve folik asit kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?