- 6 Nisan 2008
- 3.474
- 7
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herşeyi denedik testler tahliller hormonlu iğne ilaçlara hepsine katlandık
insanı zaten en çok
isteyipte kaybetmek yıpratıyorr rabbimm hepimizinn derdinee derman versin en kısa zamanda kucağımıza almayı nasip edecek bebişler versinn
canım biz bebek düşünmeye başladığımızda verdi doktor o ay olur ama olmaz gebelik farketmez dedi bir defaya mahsus yani dedim ya enfeksiyon giderici o endişelenme bence sevgilersormammı hayatım sordum asprınıde sordum yok oyle bırsey devam coraspıne dedı
hayatım sen antıbıyotıgı hamıle kalacagın zamnmı kullandın
kafayı yıyecegım artık ben ya kımı kullan dıyo kımı yok kullanma dıyo drumun bı bıldıgı varkı verdı degılmı
canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum inşallah bu sıkıntılarda geçecek Allah bizimde kucağımıza almayı nasip etsin sevgilerkendi halime o kadar üzülüyodum ki sizlerin yazdıklarını okuyunca hem çok üzüldüm hemde biraz teselli oldum.bende geçen hafta bebeğimi kaybettim 3 aylıktı miniğim.kalbi durmuş karnımda ölmüş.çok üzülüyorum ama bir yandan da allaha sığınıp bir daha bu acıları yaşatmaması için dua ediyorum.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez vakitte.sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin rabbim .amin.
kendi halime o kadar üzülüyodum ki sizlerin yazdıklarını okuyunca hem çok üzüldüm hemde biraz teselli oldum.bende geçen hafta bebeğimi kaybettim 3 aylıktı miniğim.kalbi durmuş karnımda ölmüş.çok üzülüyorum ama bir yandan da allaha sığınıp bir daha bu acıları yaşatmaması için dua ediyorum.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez vakitte.sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin rabbim .amin.