Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ipek bendede aynı problem var ama ben hamile kalınca iğne kullanıyorum kanı sulandırmak için doktoruna sor ayrıca asprin döllenmeyi geciktiriyor bildiğim kadarıyla ama sakın doktoruna sormadan duyduklarınla hareket etme
ipek bendede aynı problem var ama ben hamile kalınca iğne kullanıyorum kanı sulandırmak için doktoruna sor ayrıca asprin döllenmeyi geciktiriyor bildiğim kadarıyla ama sakın doktoruna sormadan duyduklarınla hareket etme
yüksek sadakat ne güzel seyler yazmışsın amin inşallah canım nerde varsa insan bi hevesleniyor ama hayırlısı!!!!
Balım neyapıyon haberler nasıl ?unuttun beni
ah varya ne kadar çok arkadaşım varmış benim çevremde hiç benim gibi düşük yapan bebeğinin kalbi duran kişi olmadı herkes arka arkasına doğururken ben hep bu olaylarla uğraştım ama burda okadar çok kişi varmışki insan biraz teslli buluyo yalnız olmadığı için tabiki kötü bi durum ama en azından isyan etmiyo insan neden ben diye arkadaşlar benimde üç tane kaybım var ilk ikisi karnımda öldü üçüncüsünü düşük yaptım sora film çekilde rahim filmi ve perde olduğu ortaya çıktı rahimde bunun için histeroskopi ameliyatı oldum daha evvel korunmadığımız ay hamile kalabiliyoken ameliyat olalı 2 yıl oldu ama ben hamile kalamıyorum ve yarın aşılama yapılıcak arkadaşlar dualarınız eksik etmeyin rabbim hepimizin kucağını güzel bebişlerle sağlıklı bebişlerle doldursun inş
benimde 3 düşüğüm oldu 2.sinde kürtaj olmak zorunda kaldım.2 sene hamile kalabilmek için tedavi görmüştüm ama 3 de tedaviden sonra oldu hepsinin arasında 4 er ay var.son düşüğüm 2 hafta önce oldu ve şuan hamile kalmaktan çok korkar oldum.şimdi fakültede bunun nedeni araştırılacak.önceleri pko olduğumdan yakınırdım şimdi nedenini bilmediğim birşey için çabalıyorum.artık hamile kalmaktan çok meleğimi yaşatabişlmenin mücadelesini veriyorum.bu yolda hepimiz tecrübelerimizi paylaşalım.önceleri rahimde perde olabileceğini ve kan pıhtılaşmasının düşüklere sebep olabileceğini ilk sizlerden öğrenmiştim ve doktorum bunlar üzerinde araştırma yapılacağını söyledi.burda paylaştıklarımız gerçekten hepimize yardımcı olucak....
Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.....amin