• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tekrarlayan dusuk:(

washburn

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
499
67
323
ablam 1.5 yil icerisinde 2 dusuk yapti. Birinci bebegi 3 aylikti ikincisi ise 4.5. Hamileligi hep kanamali gecti fakat 2.bebeginde 4 aylikken kanamasi kesildi ve 4.5 aylik oldugunda birden kanamasi tekrar basladi.hastaneye yetisemeden evde bebek dustu kalan parcalar kurtajla alindi.haftaya ablamla istanbula gidiyoruz.bize bu konuda yardimci olacak doktor onerisi verebilir misiniz

doktor bilmiyorum ama benim ablamda 4 yıllık ve 3 tane düşük yaptı sonuncusunu geçen ay düşürdü. ilk ikisinden sonra doktora gittik ve kan pıhtılaşması var dediler 9 ay iğne yaptı kendine. bir tane yeğenim var 3 yaşında. kan pıhtılaşmasına baktırın mutlaka

Kartal veya kanuni eah da bir tibbi genetik uzmanina gorunmeni tavsiye ederim oncelikle. Kadin dogum dr u olarak bezmialem prof. Ramazan dansuk veya bakirkoyde dr. Ferhat uysal ya da kanuni eah da ki herhangi bir kadin dogum dr u iyi diye biliyorum.

Back