• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük

aysenr32

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
6
Merhaba 3 tane düşük yaptım 2. Düşükten sonra genetik test rahim filmi hepsini yaptırdık bende pıhtılaşma çıktı 3. Gebeliğim de oksapar kan sulandırıcı iğne yaptırdım günde iki defa ecoprin kullandım ama bebeğim iki gün önce 6 haftalık iken kalbi durduğu için iki gün önce gene düşükle sonuçlandı ne yapacağım nasıl bir yol izlemem gerekiyor hiçbir şey bilmiyorum çok yoruldum benim gibi bu durumu yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayan var mı

Birde bağışıklık baskilayici ilaclar veriyorlar tekrarlayan dusuklerde .Bir de onu deneyebilirsiniz

Merhaba bende tekrarlayan iki gebelik kaybım oldu şuan hamileyim 8. Haftalığım inşallah gebeliğim devam eder bağışıklık baskılayıcı kullanıyorum şuan

Bu durumda gebe kalmadan önce coraspin hamile kalır kalmaz enox veya oksapar başlanıyor. Coraspin de kullanıyor muydunuz ? Kan sulandırıcı iğneye ne zaman başladınız ?

Merhaba bende tekrarlayan iki gebelik kaybım oldu şuan hamileyim 8. Haftalığım inşallah gebeliğim devam eder bağışıklık baskılayıcı kullanıyorum şuan
İnşallah sağlıkla ilerler 🤎
Hiç duymadım ama araştıracağım

Bu durumda gebe kalmadan önce coraspin hamile kalır kalmaz enox veya oksapar başlanıyor. Coraspin de kullanıyor muydunuz ? Kan sulandırıcı iğneye ne zaman başladınız ?
Kullanıyordum hamile kalmadan önce ecoprin hamile kalır kalmaz iki doz oksapar ve progestan iğne vurunuyordum

Kullanıyordum hamile kalmadan önce ecoprin hamile kalır kalmaz iki doz oksapar ve progestan iğne vurunuyordum
Hic atlamamislar da. Karyotip gibi testleri de yaptırdınız mi. Eşlerin ikisine birden yapılıyor test.

Hiç duymadım doktor mu veriyor bu ilaçları yoksa takviye gibi eczaneden mi alıyoruz
Doktor veriyor ilk 3 ay kullandiriyorlar sanırsam. Sonrasında yavaş yavaş kesiyorlar. Katıl hücreleri embriyoyu yabancı görüp düşüğe sebep olmaması icin veriyorlar

Doktor veriyor ilk 3 ay kullandiriyorlar sanırsam. Sonrasında yavaş yavaş kesiyorlar. Katıl hücreleri embriyoyu yabancı görüp düşüğe sebep olmaması icin veriyorlar
Kontrole gittiğimde soracağım teşekkür ederim bilginiz için

peki düşüklerden sonra rahim duvarınızda incelme , regl kanamasında azalma oldu mu ? ben de 2 düşük yaptım rahmim çok incelmiş bu yüzden korkuyorum

Benim incecik olmuştu bunun içinde doktorum hormon tedavısıne başlamıştı ama diğer doktorum gerek yok zaten zamanla düzelebilcek birşey demişti ama ben ilaç kullandım düzeldi ayrıca tanısal histeroskobi ve tanısal laporoskobi oldum bana üçüncüye doğal gebe kalamazsın dediler Amh Fsh aşırı düştü kürtajlar etkiliyormuş ee tabi üzerine ameliyatlar da olunca daha da düştü sanırım ameliyatların düşürdüğü kanısı ispatlanmış birşey değil ama kürtajlar düşürdü sonra tüp bebeğe başlayacaktım yumurtam bile yoktu erteledi doktor tüp bebeği üç ay çok üzülmüştüm o ay ilk ay doğaldan hamile kaldığımı öğrendim

Benden tavsiye kendine üniversite hastanesinde bu durumlarla ilgilenen bir doktor bul onunla ilerle

Üçüncüde düştüyse rahminde yapışıklık kalmış olabilir ikinciden sonra rahim filmi çektirdiniz mi mesela

Bende bağışıklık baskılayıcı ilaç kullandım. 3. Aydan sonra kestiğinde doktor 17. Haftada kalbi durdu maalesef. Son gebeliğimde hamilelik boyunca bağışıklık baskılayıcı kullandım ve gluteni kestim. Çok şükür sağlıkla kucağıma aldım canım. Tavsiyem bu konuyu bi araştır. Her doktorun da çok bilgisi olmayabiliyo.

Bende bağışıklık baskılayıcı ilaç kullandım. 3. Aydan sonra kestiğinde doktor 17. Haftada kalbi durdu maalesef. Son gebeliğimde hamilelik boyunca bağışıklık baskılayıcı kullandım ve gluteni kestim. Çok şükür sağlıkla kucağıma aldım canım. Tavsiyem bu konuyu bi araştır. Her doktorun da çok bilgisi olmayabiliyo.
Son gebeliginizde ecopirin ve igne kullanmış miydiniz .Ve glutensiz beslenmek nerden aklınıza geldi yoksa herhangi bi belirtiniz mi vardi

Son gebeliginizde ecopirin ve igne kullanmış miydiniz .Ve glutensiz beslenmek nerden aklınıza geldi yoksa herhangi bi belirtiniz mi vardi
2 kez kayıp yaşadım. Biri tüp bebekti. Genetik test yaptırdım, gluten hassasiyetim çıktı ve bağışıklıkla ilgili bi rahatsızlığa yatkınlığım çıktı. Doktor bağışıklığımın bebeği virüs gibi algıladığını o yüzden savaştığını söyledi. Ecopirin nedir bilmiyorum ama ben colcium dispert adında bi bağışıklık baskılayıcı kullandım. Ve gluteni kestim hamilelik boyunca. Ayrıca evet kan sulandırıcı iğnede kullandım pıhtılaşmam yoktu ama yaşım büyük tedbiren.

2 kez kayıp yaşadım. Biri tüp bebekti. Genetik test yaptırdım, gluten hassasiyetim çıktı ve bağışıklıkla ilgili bi rahatsızlığa yatkınlığım çıktı. Doktor bağışıklığımın bebeği virüs gibi algıladığını o yüzden savaştığını söyledi. Ecopirin nedir bilmiyorum ama ben colcium dispert adında bi bağışıklık baskılayıcı kullandım. Ve gluteni kestim hamilelik boyunca. Ayrıca evet kan sulandırıcı iğnede kullandım pıhtılaşmam yoktu ama yaşım büyük tedbiren.
Anladım. Ben de riske girmemek adına gluteni bırakacağım. Zaten aklımdaydı yazdiklarinizdan sonra kesinleşti. Birde kan sulandirici ve prednol bağışıklık baskilayici olarak kullanacağım. Teşekkürler cevabınız icin

Back
X