Tekrarlayan düşük

averg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2024
16
2
1
30
Merhabalar tekrarlayan düşüklerde ‘genetik test’ hatiç önerisi olan var mı? Hangi testler yapılmalıdır? Bir sonraki gebelikte hangi ilaçlar kullanılmalıdır? Tecrübesi olan arkadaşların her önerisine açığım.

Canım bende 5 gebelik kaybı yaşadım içinde boş gebelik kimyasal falan vardı hiç kalp atışı almadık..genetik test yaptırdım sadece iki gende pıhtılaşma çıktı ama doktor riskli genler deil dedi sonra hormon değerlerime baktırdım hepsi yaşıma oranla çok iyi çıktı aynı zamanda eşimin sperm testleri de iyi çıktı bu kayıplarım hep ilk üç sene içinde oldu son iki senedir de gebe kalamayınca rahim filmi çektirdim t rahim çıktım ve histeroskopi oldum yani rahim düzeltildi sebep bu dendi ama ameliyat olalı da tam bir sene oldu hala gebelik yok bakalım bir kaç ay sonra mecburen tüp bebeğe başlayacağız

Çok geçmiş olsun ben de rahim filmine olumlu bakıyorum açıkçası. Söyledikleriniz aklımda olacak. Benim gebe kalmakla ilgili sorunum yok ama tutunma konusunda sorun yaşıyorum. Yani denediğim ayda ikidir gebe kalıyorum ama tutunmuyor. İnsanın canı daha beter acıuor. Allah aratmasın ama hamileliği 7. Haftasını hiç yaşayamadım

Benimde gebe kalmada sorunum yoktu canım dedimya 3 sene içinde 5 gebeliğim oldu ama sonradan gebe de kalamadım yani belli olmaz ve tüm değerlerim çok iyi olmasına rağmen yani sizinki kimyasal mı oluyor süreç nasıl? Bence direk rahim filmi çektirin bir zararı yok hormon degerlerinizede baktırın derim

Hayır normal gebelik embriyo gelişiyor sonrasında tutunmuyor düşük yaşıyorum. Bugün kan tahlillerime vs bakıldı hiçbir sorun görünmüyor. Genetiğe yönlendirdiler bir de orda bakılacak bakalım

Ben bir düşük bir kürtaj yaşadım kalp atışı oluşmuyor gebeliklerimde. Rahim filmi çektirdim bende bir sorun çıkmadı ama yine de mutlaka çektir bu tarz durumlarda çok önemli eşin spermiogram versin spermlerle alakalı bir konu mu bilmek gerekir genetik testleri zaten doktorlar önermiyorlar netlikleri şüpheli olduğu için bir de vitamin tiroid değerlerine baktır rahimde enfeksiyon var mı ona baktır. Onun haricinde bir sonraki gebeliğinde mutlaka önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne ilaç kullandırtacak bir doktorla ilerle. Bunlara rağmen yeniden düşük oluyorsa muhtemelen sizlerden değil ama döllenen bebeğin genetiğinde muhtemelen kromozomsal bir bozukluk oluşuyor olabilir doktorum böyle demişti bana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…