Merhabalar hanımlar sizden fikir almak istiyorum. 2017 yıllı da evlendim ve 2019 yılından itibaren bebek istiyoruz. Fakat bu sürede 3 düşüğün ve 1 dış gebeliğim oldu. Genetik testlerde kan pıthılaşmsı çıktı son düşüğünde oksapar+Coraspirin kullandım, buna rağmen bebeğimin kalbi durdu ve tekrar kürtaj olmak zorunda kaldım. Van'da yaşıyorum ve infertilite alanında iyi bir doktor bulmak istiyorum. Ankara-İstanbul'da önereceğiniz doktor var mı, benimle aynı durumu paylaşan arkadaşlar neler yaptınız, neler önerir siniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tekrarlayan Düşük
- Konu Sahibi NesliDem
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 29
Ben de aynı durumdaymMerhabalar hanımlar sizden fikir almak istiyorum. 2017 yıllı da evlendim ve 2019 yılından itibaren bebek istiyoruz. Fakat bu sürede 3 düşüğün ve 1 dış gebeliğim oldu. Genetik testlerde kan pıthılaşmsı çıktı son düşüğünde oksapar+Coraspirin kullandım, buna rağmen bebeğimin kalbi durdu ve tekrar kürtaj olmak zorunda kaldım. Van'da yaşıyorum ve infertilite alanında iyi bir doktor bulmak istiyorum. Ankara-İstanbul'da önereceğiniz doktor var mı, benimle aynı durumu paylaşan arkadaşlar neler yaptınız, neler önerir siniz
Rabbim ikimize de şifa versinBen de aynı durumdaym
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 29
Amin canım aminRabbim ikimize de şifa versin
- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 29
Sarılalım ağlayalımal benden de o kadar ,3 düşük oldu
AynenSarılalım ağlayalım
- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 29
Herkesin sınavı ayrı olur bu da bizim sınavımız keşke bir çözümü olsa
- 19 Kasım 2021
- 61
- 16
- 18
- 24
Ya bende 2 yıllık evliyim 2 kimyasal 1 dış gebelik 1 de kürtajım oldu gerçi şuan Bile dış gebelik geçiriyorum genetik testimde pıhtılaşma çıktı herhangi bir sorun da yok pisiklojim alt üst oldu nasıl geçiçek bu çok yoruldum eşim çocuk istiyor çevredekiler ayrı dert bitik haldeyimMerhabalar hanımlar sizden fikir almak istiyorum. 2017 yıllı da evlendim ve 2019 yılından itibaren bebek istiyoruz. Fakat bu sürede 3 düşüğün ve 1 dış gebeliğim oldu. Genetik testlerde kan pıthılaşmsı çıktı son düşüğünde oksapar+Coraspirin kullandım, buna rağmen bebeğimin kalbi durdu ve tekrar kürtaj olmak zorunda kaldım. Van'da yaşıyorum ve infertilite alanında iyi bir doktor bulmak istiyorum. Ankara-İstanbul'da önereceğiniz doktor var mı, benimle aynı durumu paylaşan arkadaşlar neler yaptınız, neler önerir siniz
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
HADİ GELİN:)Sarılalım ağlayalım
- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 29
Rabbim bize de anne olmayı nasip etsin bu son olsun inşallah canlarımHADİ GELİN:)
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
amin canım inşallah diyelimRabbim bize de anne olmayı nasip etsin bu son olsun inşallah canlarım
- 12 Mart 2020
- 9.739
- 1
- 20.791
- 298
artırayım mıı
ben varım
4 yıllık evliyim 32 yaşındayım
4 normal gebelik kürtaj bir kimyasal
pıhtılaşmam çıktı 3.de iğne coraspirin hepsini kullandık ilk defa onun kalbini de duyduk ama 9 haftalıkken kürtaj oldum
bebeklerin hepsi 6. 7. haftada gelişimleri durdu
4.de dozları da artırdık yine aynı oldu
genetik test bağışıklık testi rahim filmi hepsini yaptırdık
hepsi doğal gebelikti
ardından bir başarısız tüp bebek denemesi
bitmek üzere bir yumurta rezervi
şuan da 8 aydır tüp aşamasındayım 5 aydır rahim kalınlaşmadığı için transfer olamadım
ben varım
4 yıllık evliyim 32 yaşındayım
4 normal gebelik kürtaj bir kimyasal
pıhtılaşmam çıktı 3.de iğne coraspirin hepsini kullandık ilk defa onun kalbini de duyduk ama 9 haftalıkken kürtaj oldum
bebeklerin hepsi 6. 7. haftada gelişimleri durdu
4.de dozları da artırdık yine aynı oldu
genetik test bağışıklık testi rahim filmi hepsini yaptırdık
hepsi doğal gebelikti
ardından bir başarısız tüp bebek denemesi
bitmek üzere bir yumurta rezervi
şuan da 8 aydır tüp aşamasındayım 5 aydır rahim kalınlaşmadığı için transfer olamadım
- 15 Kasım 2020
- 511
- 600
- 33
- 37
İstanbul’da prof.Dr.Cem Çelik var.Kendim tanımıyorum zaten tüp bebek doktoru ama alanında o kadar iyi ki kendisinin tanıdığı yine kendi gibi iyi doktorlar vardır belki, ya da rahimle ilgili bir sorun varsa bilemiyorum onun alanıyla ilgili belki bir çözüm bulabilir.Fakat gördüğüm kadarıyla pahalı bir doktor.Herkesin hakkında Allah hayırlısını versin geçmiş olsun kızlar.Merhabalar hanımlar sizden fikir almak istiyorum. 2017 yıllı da evlendim ve 2019 yılından itibaren bebek istiyoruz. Fakat bu sürede 3 düşüğün ve 1 dış gebeliğim oldu. Genetik testlerde kan pıthılaşmsı çıktı son düşüğünde oksapar+Coraspirin kullandım, buna rağmen bebeğimin kalbi durdu ve tekrar kürtaj olmak zorunda kaldım. Van'da yaşıyorum ve infertilite alanında iyi bir doktor bulmak istiyorum. Ankara-İstanbul'da önereceğiniz doktor var mı, benimle aynı durumu paylaşan arkadaşlar neler yaptınız, neler önerir siniz
Çektirdim rahim perdesi vardı histeroskopi ile alındıRahim filmi çektirdiniz mi?
Rahim filmi çektirdiniz mi?
Rabbim bize de anne olmayı nasip etsin bu son olsun inşallah canlarım
Dış gebelik kadar korkunç birşey yok o dönemde ne yaşadığı mı bir Rabbim bir de ben bilirim. Sürekli dua ile geçirdim kemoterapi iğnesi vurdular bütün dengemi sarstı. Doktorum tüpün alınacak diyip bana ameliyat videosu izletti onun etkisiyle günlerce ağladım. Bütün dualarım seninle canım benim Rabbim şifa meleklerini yollasın.
Ya bende 2 yıllık evliyim 2 kimyasal 1 dış gebelik 1 de kürtajım oldu gerçi şuan Bile dış gebelik geçiriyorum genetik testimde pıhtılaşma çıktı herhangi bir sorun da yok pisiklojim alt üst oldu nasıl geçiçek bu çok yoruldum eşim çocuk istiyor çevredekiler ayrı dert bitik haldeyim