- Konu Sahibi 93PAPATYA579
Amin.. Ben 6-7 doktora gittim... Kimi kullan, kimi kullanma dedi. Artık birine güvenmek zorundayım çok yoruldum, internetten makale, tez ve araştırmaları okuyorum. Bu arada kuzenim hematolog ki ona çok güvenirim o bana olur da kadın doğumcun igne verirse sakın coraspinle beraber kullanma demişti. Ya işte her doktorun ayrı bir fikri var. Gelişmeler olursa bilgi verecegim. Bu arada size protein c protein s gibi testler yapıldı mı? Bana sadece gen mutasyonlarının araştırıldıgı test yapıldı.Benim dusuklerim de ilk 6 haftada oldu hep en son ünlü bir prof la görüştüm o iğne ve coraspirin kullanmam gerektiğini söyledi ve suan 23.haftadayim yani mutlaka alanında uzman biriyle görüşün etrafınızda sağlam doktorlar illa ki vardır. Bana da 2 düşük ten sonra gittiğim doktor hiçbir ilaç kullanmana gerek yok demişti ama 3. Düşük oldu. Yani 1 doktorun dediği ile hemen karar vermeyin ben çok pişman oldum şahsen elimde sonuçlar olduğu halde başka bi doktora daha göstermediğim için. Dilerim sizde en kisa zamanda sağlıkla hamile kalıp Bebeğinizi kucağınıza alırsiniz