• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük ve histereskopi

Gecmisolsun serozi. Senin takibini yapan doktorunun düşüncesine gore değişiyor nasıl bir yol izleyeceğin. Bence beta hcg nin sifirlanmasini bekle. Genelde doktorlar düşükten sonra bir adet geçirip ondan sonra tetkikleri yaptırmanı söylüyorlar. Adet olmayı bekle. Adetten sonra git doktora ya da ne zaman gitmen gerektiğini sor doktoruna belki adetliyken girmek ister. Bence esın de seninle beraber başlasın tetkiklere ona da yapılacak bı seyler varsa yaptırın.
Bizde bebek oluştuğu icin düşük yapacagım anlaşılinca kürtaj oldum, bebek genetik analize gönderildi, bu arada hem benden hem eşimden kan alınıp bizim de genetik testlerimiz yapıldı. Esime spermiyogram yapıldı ayrıca. Baska bı sey yok erkekte yapılacak. Ben de kan pihtilasma testleri rahim filmi falan yaptırdım.
Allah kolaylık versin

Cok cok gecmisolsun canım. Sanırım lapatoskopi seni bu kadar yordu, o biraz daha zahmeti çünkü. Allah in izniyle polip te temiz çıkar insallah. Hayırlı haberlerini alırız en yakın zamanda :)

çok saol kuzum ya evet laparoskopi beni biraz yordu herseyin hayırlısı inş en yakın zamanda buraya hayırlı haberlerimide sizlerle paylasırım...

Canım nasıl oldun toparladın mı biraz daha iyi misin ?

Allaha sükür biraz daha iyiyim cnm saol sordugun için yataktan kalkarken falan dikişlerim agrıyor ama olcak okadar yavaş yavaş gecicek inş sen nasılsın bu arada bebiş nasıl hamilelik nasıl gidiyor?

Cok şükür daha iyim, sıkıntıları atlattık sayılır, kızım olacak :)
Sevindim senin adına canım, dikişlerinin agrisi cok normal bir hafta olsun epey düzelirsin Allah in izniyle

Cok şükür daha iyim, sıkıntıları atlattık sayılır, kızım olacak :)
Sevindim senin adına canım, dikişlerinin agrisi cok normal bir hafta olsun epey düzelirsin Allah in izniyle

Ayy cnm benim coooook sevindim kızın olcak:nazar: demek Rabbim sag saglim kucagına almayı nasip etsin inşşş......

yapılabilcek hersey yapıldı pıhtılasma testlerim esimle bana genetik tahliler hsg yalnız pıhtılasma tahlilimde 2degerim MTHFR C677T ve MTHFR A1298C heterozigot buna bile normal dediler kac doktor ki arastırdıgım kadar bu degerleri olanlar gebeliklerinde kan sulandırıcı igne oluyorlar 2.gebeligimde coraspin kulanmıstım ama gene olmadı gebelik takibimi yapan doktorum igne kullanmak gerekebilir demişti bakalım 3. gebeligimi rabbim nasip edrse büyük ihtimal kan sulandırıcı igne kullanmam gerekebilir....

benm de 3 tane düşüğüm oldu yazmadan geçemedim.benim tümm testlerim normal.en son rahim filmi çektirdim.sol taraftan ilacın yavaş geçtiğini ama rahimin ve tüplerin açık temiz olduğu söylendi.kadın doğumcuya gitmedim henüz.inşallah bu şifamız olur.sende kanda pıhtılaşma var canım iğne kullanman lazım.bende olmadığı halde ben düşük tehlikesi için kullanmıştım.ama boş gebelik çıktı malesef :( senin hsg nde polip çıkmadı mı??çünkü varsa çıkacağını duymuştum.çok geçmiş olsun...

benm de 3 tane düşüğüm oldu yazmadan geçemedim.benim tümm testlerim normal.en son rahim filmi çektirdim.sol taraftan ilacın yavaş geçtiğini ama rahimin ve tüplerin açık temiz olduğu söylendi.kadın doğumcuya gitmedim henüz.inşallah bu şifamız olur.sende kanda pıhtılaşma var canım iğne kullanman lazım.bende olmadığı halde ben düşük tehlikesi için kullanmıştım.ama boş gebelik çıktı malesef :( senin hsg nde polip çıkmadı mı??çünkü varsa çıkacağını duymuştum.çok geçmiş olsun...

çok saolun sizede cok gecmiş olsun Rabbim birdaha yasatmasın inş doktorlar heterezigot olan degerleri pek önemsemiyorama hayırllısı bakalım birdaha hamile kalırsam kesin igne tedavisi görücem galiba benim rahim filmine hiçbirsey yok dendi tüpler ack rahim normal kac doktora gösterdimm en son gittigim prof dok üniversite hastenesinde histereskopi yapıcaz dedi sonuc olarak hem histereskopi hem laparoskopi oldum ve polip cıktı simdi onun pataoloji sonucunu bekliyorum bende duymustum hsgde gerek ultrasonda polipin görülebilcegini ama kimse birsey demedi belki bu operasyon benim vesilem olurda aynı seyleri bir daha yasamam cünkü bir cok yerde okudum polipin düşüge neden oldugunu hayırlısını istiyorum Allahtan. Rabbim tüm isteyen herkese saglıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inş

Son düzenleme:
Back