- 7 Mart 2010
- 2.087
- 5
- 156
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok gecmisolsun. Ben de 3 kere düşük yaptım. Hsg çektirdim son kürtajdan sonra. Rahînde yapışiklik ve perde olduğu anlaşıldı. Ve 2 kere histereskopi oldum. İlkinde yapışiklik ikincisinde perde alındı. Sorun olmasa bile histereskopi ultrasona amacıyla da yapılıyor. Bence yaptırın korkmayın basit bir islem. Ve ben 2. Histereskopiden 2 ay sonra hamile kaldım. Şükürler olsun 16 haftalık hamileyim, Allah size de nasip etsin
Isinin ehli bir insan tarafından yapıldıktan sonra hic bir sıkıntınız olmaz merak etmeyin. Bana da hsg den sonra hic bisey yok diyen Dr lar oldu. Ben bir kac Dr gezdikten sonra kararını verdim. Cok kısa süren bir islem. Genel anestezi ile yapılıyor zaten hic bı sey hissetmiyorsunuz. Hemen sonrasında biraz ağrı oluyor ama bana ağrı kesinti iğne yapmışlardı. O gün biraz ağrılar oluyor ertesi güne gayet rahat oluyorsunuz hic korkmayın içinizi ferah tutun, ben 2 kere de hic tereddutsuz gittim.
Ben de su anki durumumu hayal bile edeniyordum, hic bı zaman olmayacak gibi geliyordu. Allah size de en yakın zamanda nasip eder insallah. Histereskopiden sonra 2 ay korunmamı söylemişti Dr, 3. Ayda hemen hamile kaldım insallah sizin de oyle olur. Allah hayırlısını versin.
Nem de umut olabilmek adına bu tür konulara direkt atlıyorum :) Allah'ım sonunu da hayırlısıyla gösterir insallah. Bir de ben pihtilasma icin kan sulandirici iğne de kullanıyorum. Bilmiyorum bununla ilgili bir sey yaptırdınız mı ama bunlara da baktirin derim
Bence kullan, onun hic bı zararı yok. Benim de sdc MTHFR C heterizigot çıktı. Benim Dr um da kan sulandirici iğne kullanmana gerek yok ama biz sonradan keske kullansaydık demeyelim dedi. Ayrıca MTHFR heterizigot olunca folik asidi hamilelik boyunca kullanmak gerekiyormuş. Aklında bulunsun . İnsallah Allahım en kısa zamanda nasip eder de iğneyi de folik asidi de kullanırsın :)
Sakın ol canım, cok kolaylıkla atlatcaksin Allah in izniyle. Şimdiden cok gecmisolsun
Haklisin canım bir an evvel olsun bitsin istiyor insan hayırlısı olsun insallah. Nerde olacaksın hangi hastane
Canım oldun mü histereskopoyi, nasıl gecti, nasilsin?