- 29 Haziran 2019
- 726
- 566
Ne güzel anlatmışsın ya sonuna kadar katılıyorum. Umarım doğru yolda gidiyoruz tedavi açısından. Ben en başından beri kimseyle paylaşmadım birkaç yakın arkadaşım dışında onlarda evli değil sanki daha anlayışlı oldular bilmediklerinden de olabilir onun dışında kimseye söylemedim çünkü bazen iyi niyetle söylenmiş birsey bile hakaret gibi gelebiliyor empati konusunda da eksik bir millet olduğumuz için kendi içimde yaşamak durumunda kaldım. İnşallah bir daha yaşamayız da bebisimiz gelir artık bizeKesinlikle katılıyorum ama hematoloji ve kalp damar ilaç kullanımı önermemişti bana. Hematoloji aktif bir pıhtı yokken ve varis varken kalp damar takipli olmamı öneriyor. Bu kadın doğumcu ise hep öneriliyor çok iyi olduğu için güveniyorum doktoruma. Aslında ileri teknolojiye sahibiz fakat doktorlar neden böyle yapıyor anlamıyorum. Çocuk olmuyor dersin stres yaptın ondan olmuyor. Tetkik istersin sanki kendine yük gibi. Yarına çıkacağımızı bilmediğimiz şu dunyada her gün çok önemli ve kıymetli. 1sene dene olmazsa bakıcaz mantığı da çok saçma. Annelik psikolojisi kadın psikolojisi insan hemen olsun istiyor. Olmuyorsa sebebini öğrenmek ve çözmeye çalışmak. Vardır bi bildikleri ama çok zaman kaybettirdiklerini düşünüyorum.Bir de doktorlara ek bazı kadınlar da böyle. Mesela paylaşıyorum arkadaşımla sorun yoktu ama olmadı doktora gitsem diye. Stres yaptın. Gitme hemen olacak diye bişey yok. 3 ayda bakmaz. Millet 10 sene deniyor.bla bla bla.... aslına bakarsan bu hamilelik süreci de insana çok şey öğretiyor. Biyütüyor. Vücudunu dinle tedavine sen şekil ver diyor resmen.Hayırlısı bakalım hepimiz için. İnşallah buradan müjdeli haberleri paylaşacağımız günler yakındır