merhaba arkadaşlar
1 yıllık evliyim 9 nisan 2013 de boş gebelikten dolayı kürtaj oldum, sadece kese gördük embriyo yokru. 3 ay korunduk, korunmadan 2 ay sonra kontrole gittiğimde prolaktinim yüksek çıktı ve dostineks kullandım düşmesi için ve o ay içinde yeniden hamile kaldım. bu sefer kalp atışını duydum fakat çok zayıf ve derinden geliyor dedi doktor,gelişimidi 4 gün kadar geriden geliyordu, kalp atışını azda olsa duyduğumdan çok umursamadım 10 gün sonra gittiğimizde kalp atışıda yoktu gelişimide 6 hafta 6 günde kalmıştı ve 25 aralıkta yeniden kürtaj oldum. geçen sefer araştırmalarıma daynarak çok taktığımdan ötürü prolaktin hormonumun yükseldiği kanısındayım. ama 2 kürtajdan sonra yine takamamak elde değil, korkuyorum.
kan pıhtılaşmasından şüpheleniyor doktor. 20 gün sonra kontrole gidicem. genetik test , kan pıhtılaşması mı diye testler yapılacak. 2 kürtaj sonrası sıkıntı olurmu sizce karşılaşan var mı? birde bu kürtajım ilkine göre daha ağrılı ve kanamalı geçti, hala dahada bitmedi. fikir verirseniz sevinirim