• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan boş gebelik...

Adigul

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
415
170
18
34
Arkadaslar aranizda boş gebelik gecirip cocuk sahibi olan var mi? Hangi sureclerden gectiniz bize bilgi verir misiniz?? Teşekkürler...

Benim boş gebelik miydi bilmiyorum ama sürekli düşük yapmışım hamile kaldığımı öğrenmeden.

En son bir dr teşhis etti bunu.

Ben de incir kürü yapmaya başladım. Şimdi üç evladım var çok şükür.

Benim boş gebelik miydi bilmiyorum ama sürekli düşük yapmışım hamile kaldığımı öğrenmeden.

En son bir dr teşhis etti bunu.

Ben de incir kürü yapmaya başladım. Şimdi üç evladım var çok şükür.
Anladim evet bazi dusuklerin sebebi buymus

Anladim evet bazi dusuklerin sebebi buymus
Eğer herhangi bir sorun yoksa incir kürünü tavsiye ederim.
Kardeşim de iki evlat sahibi oldu bu kürle.

Bilgi verir misin bu kür ile ilgili?
Tabi ki.

Yumurta çatlatıcı ve hamile kalmayı kolaylaştırıcı

Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir.

2x25U+7A

25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama
toplam 50 günlük uygulama

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Ben sadece ilk 25 günü uyguladım. Gebe kaldım çok şükür 2. Aya gerek kalmadan.

Ben boş gebelik yaşadım ve ardından kimyasal gebelik.3. Korktum ama şükür bugüne geldik.Tekrarlamıyor

Arkadaslar aranizda boş gebelik gecirip cocuk sahibi olan var mi? Hangi sureclerden gectiniz bize bilgi verir misiniz?? Teşekkürler...
Canim
Ben sana yedim o olabilirim belki ayni benzer şeyleri yaşadım
Çünkü iki kez yaşadım
Sen suan ne durumdasın ben tekrar hamileyim ama
Henüz gidemedim
Doktora ama sevinemiyorum bile tekrar boş olur diye

Canim
Ben sana yedim o olabilirim belki ayni benzer şeyleri yaşadım
Çünkü iki kez yaşadım
Sen suan ne durumdasın ben tekrar hamileyim ama
Henüz gidemedim
Doktora ama sevinemiyorum bile tekrar boş olur diye
Çok şükür hersey yolunda gidiyor allah daim etsin inşallah 3 ay doldu allah izin verirse

Çok şükür hersey yolunda gidiyor allah daim etsin inşallah 3 ay doldu allah izin verirse
Cok sevindim allahım
Sağ sağlık
Kucağına almayı nasip eder inşallah
sen daha önce kaç kez boş gebelik yaşadın
Benim
Birtane oğlum var 5 yasında geçen sene iki kez boş gebelik yaşadım
Şimdi tekrar hamileyim daha gitmedim
Ama
Doktora cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan

Back