Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim evet bazi dusuklerin sebebi buymusBenim boş gebelik miydi bilmiyorum ama sürekli düşük yapmışım hamile kaldığımı öğrenmeden.
En son bir dr teşhis etti bunu.
Ben de incir kürü yapmaya başladım. Şimdi üç evladım var çok şükür.
Eğer herhangi bir sorun yoksa incir kürünü tavsiye ederim.Anladim evet bazi dusuklerin sebebi buymus
Bilgi verir misin bu kür ile ilgili?Eğer herhangi bir sorun yoksa incir kürünü tavsiye ederim.
Kardeşim de iki evlat sahibi oldu bu kürle.
Tabi ki.Bilgi verir misin bu kür ile ilgili?
Amin. Cümlemizden.Çok Teşekkür ederim allah razi olsun
Aminn aminn insaallahAmin. Cümlemizden.
İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerle gelirsin.
Yaptırmadım.2 kez düşük yaşadım.3. Hamileliği bekledim sonra ne olacak diye.Ben 2 kere boş gebelik gecirdim. Herhalde bi test falan yaptirdiniz mi?
Hayır kullanmadım hiçbirşey.Folic asit kullandım o kadarDusugu onlemek için ilac kullandin mi
CanimArkadaslar aranizda boş gebelik gecirip cocuk sahibi olan var mi? Hangi sureclerden gectiniz bize bilgi verir misiniz?? Teşekkürler...
Çok şükür hersey yolunda gidiyor allah daim etsin inşallah 3 ay doldu allah izin verirseCanim
Ben sana yedim o olabilirim belki ayni benzer şeyleri yaşadım
Çünkü iki kez yaşadım
Sen suan ne durumdasın ben tekrar hamileyim ama
Henüz gidemedim
Doktora ama sevinemiyorum bile tekrar boş olur diye
Cok sevindim allahımÇok şükür hersey yolunda gidiyor allah daim etsin inşallah 3 ay doldu allah izin verirse