Tekrarlanan rüya

Nuraydan

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2017
252
197
18
50
Rüyamda sık sık evladımın kalabalık bir yerde iken kaybolduğunu görüyorum. Ya çarşı ya tren ya da sokakta bir yer. Uzun sürüyor Rüyam. Arıyorum. Bulamıyorum. Uyanmaya çalışıyorum. Çok sıkıntılı anlar yaşıyorum o an. Rüya olduğunu anlıyorum ama uyanamıyorum. Artık uyumak istemiyorum. Uyumaktan korkuyorum.

Esimle 8 yıldır çekişmeli boşanma davası nedeniyle ayrıyız. Eşim bir ev aldı bana. Ev küçük. Ama kiraya verip geniş bir eve kiraya çıkarız diyor. Ben sekiz yıldır kızımla anne evindeyim. Eşimle tekrar bir araya gelmemi annem asla istemiyor. Ama kızım da artık kendi evinde olmak istiyor. Böyle bir aşamadayım.

Yine aynı rüya. Yoruldum artık. Dolmabahçede yürüyorum kızımla. Ablam da yanımda. Üstü başı kirli bir şarapçı var yolda. Ablam dikkat çekecek şekilde bakıyor ona. Adam peşimize düşüyor. Ne yapacağız şimdi kurtul bakalım diye kızıyorum anlama. Bakmasaydın düşmezdi arkamıza diyorum. Tophaneye varıyoruz böyle derken. Gümüşsuyu yokuşunda oluyoruz. Orada park var. Çocuklar ve anneler var. Oh kurtulduktan kayboldu adam diyorum ama kızım yok. Bağırıyorum kızımın adını. Anneee diyen sesini duyuyorum. Parktan geliyor ses. Parkta diyorum. Kadınlara soruyorum. Yok yok. Parktan çıkıyorum. Taksime yöneliyorum. Aşağıdamı yukarıdamı derken anne diyen sesini tekrar duyuyorum buralarda diyorum. Feryat ediyorum ismini haykırıyorum. Artık sesi duyulmuyor. Bağırırken uyandım. Ben artık uyumuyorum. Bu arada eşimin aldığı evi kiraya verdim. Annemin evindeyim. Annemin sesi kesildi. Gelirim var diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…