gecmis olsun canim,bence sorun kresle alakali degil,benim oglum krese gitmiyor ve yaklasik bir aydir ishalli var,basta atesliydi ,once ev doktoru cocouk doktoru hastane hepsine ayri ayri gittik cocouk ev doktoruna ev doktur hastaneye,neyse sonunda test yapmaya karar verdiler bende sevindim ilac veririler diye,,bu arada bugun aradilar cocuklarda sik raslanan bir virus varmis bagirsaklarinda,,kendi kendine atlatacak ilac veya baska bisey uygulamayacagiz dediler,yani bagisiklik kazanana kadar sen sabredeceksin,,
bu arada hastanede karin gribi oldugunda kaka testi yaptirdinmi,mahakkak ishal olmustur,belki virusu onemli bulabilrilerdi,eger yaptirmadiysan israrla iste,yurtdisinda hemen serum antibiotik vs ilac verip savdirmiyorlar ben bunu anladim,,kendi bagisiklik kazansin diye bekliyorlar,yani burda oyle (yasadigim ulkede),
cocuklarimiz hastaliklari ayni degil canim ama ben genel olarak yorum yapiyorum bagisiklik kazanana kadar biz anneler sabretmeye devamm buralarda boyle tekrar gecmis olsunnn:))))