oglum 14,5 aylik. 2,5 aydir kreste. her hafta hasta her hafta. sadece burnu aksa raziyim ama ilk haftadan daha agiz enfeksiyonu oldu. 2. hafta mide bagirsak gribi. sonra da hep öksürüyor iste. bu arada defalarca atesi oldu. son 1,5 aydir ise her 3 haftada bir ateslendi. öyle 1-2 günlük birsey de degil. 2 keresi birer hafta sürdü. cocuga atilan fitilen haddi hesabi yok. her seferinden min. 1,5 paket fitil bitiyor. doktoru da cildirtiyor. yok normal normal. virüs kapmis. bagisiklik kazaniyor. 200 cesit grip virüsü varmis da birine bagisiklik kazansa digeri olurmus... artik canimdan bezdim. insanin aklina binbir türlü seyler geliyor. istahi da sifirlaniyor ki su son 5 gündür atesi var yine günde 3 sise sütü bile icmiyor. baska birsey agzina bile girmiyor zaten.... sizce de bu kadar ates hastalik normal mi? hep krese gttigi ici n mi? artik ise karsi motivasyonum sifirlandi. zaten haftada 3 gün calisiyorum. bu haftada hic calisamadim.krese basladigindan beri zaten 1 ay gidemedi toplamda. Allahtan bir ara annemler buradaydi da onlar baktilar evde....