- 18 Mayıs 2023
- 275
- 49
- 18
- 31
- Konu Sahibi yasminesss
-
Yok 6 ay vermen gerekMerhaba hayırlı akşamlarınız olsun ...
Bİr konuda gürüşlerinizi alacaktım soğan kürü kullanıp bitirdikten sonra ne kadar ara verip Tekrar kullanılması lazım bu ay kullandım 15 gün tamamladım diğer ayki adetim bittikten sonra tekrar kullana bilir miyim acaba
İbrahim Saraçoğlu konuşmasını izledim orada 1 aylık kür diye söyledi bir konuşmasın da adete 10 kala tekrar için söylüyorduYok 6 ay vermen gerek
1 aylık olur mu çok fazlaİbrahim Saraçoğlu konuşmasını izledim orada 1 aylık kür diye söyledi bir konuşmasın da adete 10 kala tekrar için söylüyordu
Bir kaç video da izledim 2 ay 15 değil 10 olacak şekilde devem edin diyor tabi fazla kullanım rahim duvarı inceltiyormuş oda var1 aylık olur mu çok fazla
Herseyin fazlasi zarar maydanoz suyu denediniz miBir kaç video da izledim 2 ay 15 değil 10 olacak şekilde devem edin diyor tabi fazla kullanım rahim duvarı inceltiyormuş oda var
Yok onu denemedim o nasıl oluyor acabaHerseyin fazlasi zarar maydanoz suyu denediniz mi
Bir kere içtim soğan suyu ondan sonra doktora gittim şükür bir şey çıkmadı tabi her şey her vücuda iyi gelmiyor ben soğan suyu hamile kalmaktan çok hamileliğe engel olan enfeksiyonum için içtim onu azaltı tekrar içmek istme nedenim de tam enfeksiyonum bitsin ilaç kullandım beni çok kötü yaptı o yüzden ilaç kullanmak istemedim inşallah güzel haberler alırım artıkVe bir arkadaş maydonoz suyunu önermiş, maydonoz suyu vücuda antibiyotik etkisi gösterir evet ama ne hamile kalmak isteyenlere ne de hamilelere önerilmez. Rahim duvarının gevşemesine neden olur sperm tutunacaksa da tutunamayabilir. Doktorunuza danışmadan hiçbir şey uygulamayın lütfen.
Hamilelik zamaninda yada ovulasyon zamaninda icilmez maydanoz suyu buharina oturan bile var çevremde düşükten sonra tabi abartmadanVe bir arkadaş maydonoz suyunu önermiş, maydonoz suyu vücuda antibiyotik etkisi gösterir evet ama ne hamile kalmak isteyenlere ne de hamilelere önerilmez. Rahim duvarının gevşemesine neden olur sperm tutunacaksa da tutunamayabilir. Doktorunuza danışmadan hiçbir şey uygulamayın lütfen.
Ben düşükten sonra civan percemide içmiştimYok onu denemedim o nasıl oluyor acababen aslında bir düşük yaşadım o kadar doktora gittim hamile kalmak için hiç bir sorun yok ama olmuyor bende ne yapsam bilmiyorum artık
Hamile olduğumu bilmeden adetim sökülsün diye maydonoz suyu içtiğimde doktorum söylemişti rahmin gevşediğini. Onun yalancısıyımHamilelik zamaninda yada ovulasyon zamaninda icilmez maydanoz suyu buharina oturan bile var çevremde düşükten sonra tabi abartmadan
Düşükten sonra ben de çok şey yaptım Allah'a şükür hiç yan etkisi olmadı doktor tedavisi altındayımHamilelik zamaninda yada ovulasyon zamaninda icilmez maydanoz suyu buharina oturan bile var çevremde düşükten sonra tabi abartmadan
O yüzden yumurtalama günüm bittikten sonra ne yapıyorsam yapıyorumHamile olduğumu bilmeden adetim sökülsün diye maydonoz suyu içtiğimde doktorum söylemişti rahmin gevşediğini. Onun yalancısıyıminşallah güzel haberlerini alırız canım benim içini ferah tut
Belki geç döllenme olacak ve siz engelliyorsunuz, göz ardı etmeyin derim. Tabii ki karışmak benim haddime değil ama böyle şeylere pek inanmıyorum ben. Yine de uyarmak istedimO yüzden yumurtalama günüm bittikten sonra ne yapıyorsam yapıyorum
Doğrudur haklısınız soğan suyu hamilelik yaratmıyor her şey Allah'ın elinde tabi ben enfeksiyon için kullandım çok enfeksiyon yarıya indi farkını gördüm yumurtalıklar da etkisi var normalde ben hiç yumurtalam belirtisi olmuyordu o ay oldu ama ben evde değildimBelki geç döllenme olacak ve siz engelliyorsunuz, göz ardı etmeyin derim. Tabii ki karışmak benim haddime değil ama böyle şeylere pek inanmıyorum ben. Yine de uyarmak istedim
Canım bide çakşır otu kökü suyu denesene yumurtlama için iyi geliyor gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş ben bu ay içtim ama bi hafta içtim sadece erken yumurtlama oluyor çünkü yumurtlamaya kadar içip bıraktım denetsen sende öyle yap bakalım sonuç alacakmıyım benimde bir gebelik kaybım var 3. Adetimi oldum kürtajdan sonraDoğrudur haklısınız soğan suyu hamilelik yaratmıyor her şey Allah'ın elinde tabi ben enfeksiyon için kullandım çok enfeksiyon yarıya indi farkını gördüm yumurtalıklar da etkisi var normalde ben hiç yumurtalam belirtisi olmuyordu o ay oldu ama ben evde değildimama dediğim gibi her şey Allah'ın elinde veren de o alan da o zamanı var demekki halen diyorum artık
Geçmiş olsun canım ben kürtaj olmadım çok şükür çok küçüktü düştüCanım bide çakşır otu kökü suyu denesene yumurtlama için iyi geliyor gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş ben bu ay içtim ama bi hafta içtim sadece erken yumurtlama oluyor çünkü yumurtlamaya kadar içip bıraktım denetsen sende öyle yap bakalım sonuç alacakmıyım benimde bir gebelik kaybım var 3. Adetimi oldum kürtajdan sonra
Ben tesadüf marketten aldım ama aktarda satılıyor evet 3 4 parça suda kaynatıp kavanoza koydum sıcakken sonra dolapta sakladım bir hafta içtimGeçmiş olsun canım ben kürtaj olmadım çok şükür çok küçüktü düştüçakşır otu aktar da mı satılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?