- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 788
- 123
- 34
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
Tıp mezunuyum bölümümüzde babamla yaşıt insanlarla bir aradaydım ama hic garipsemedim cok iyi anlastik. şimdi meslektaşız. Ogrenmenin yaşı yok. Hayallerinizi gerçekleştirin. Sizin yasiniz ne ki Daha ileri yasta da olabilirdiniz o zamanda yapmalısınız. Şimdi alanımın üzerine eklemeler yapiyorum yan alanlardan okumak ogrenmek bunlar bizim için. Oh ailenizi kurmussunuz. Cocuklariniz da var Allah a şükür bu saatten sonra isteklerinize odaklanin. Bol şans.Merhaba hanımlar benim ki dert mi değil mi tam bilemedim :) ama içimde bir ukte olarak kalan diş hekimliği ve eczacılık alanları için tekrar denemeye karar verdim :) çok mu çılgınca acaba ? :) ben moleküler biyoloji ve genetik mezunuyum (yıl 2013 mezun) ama bu yıl hemşireliği okumaya karar verip kazanan bir arkadaşımla konuştuk . Ve her zaman dert yanardı atanamamaktan80-82 aldığım kpssden benim de elim boş çıkmıştı bu durumlar hep üzücüdür . Arkadaşımın 2 çocuğu varken bu bolumu kazandı . Benim de ikizlerim ve oğlum var 4 yasında ikizler 1.5 :) annemle bakıyoruz . Çalışmalara başladım şimdilik iyi gidiyor . Acaba benim gibi bu çılgınlığı yapan hanımlar var mı ? Ya da evli ve çocuklu KPSS ye atananlar var mı ? KPSS kısmını düşünmüyorum zatece motive edici cümleler duymak için o soruyu da yönelttim yaş konusuna gelirsek yaşım 29 :) 7 yıl oldu üniversiteden mezun olalı :) benim gibi düşünenler ya da düşüncelerini gerçekleştirenler gelin bana ışık olun :)) şimdiden çok teşekkür ederimmm
Merhaba hanımlar benim ki dert mi değil mi tam bilemedim :) ama içimde bir ukte olarak kalan diş hekimliği ve eczacılık alanları için tekrar denemeye karar verdim :) çok mu çılgınca acaba ? :) ben moleküler biyoloji ve genetik mezunuyum (yıl 2013 mezun) ama bu yıl hemşireliği okumaya karar verip kazanan bir arkadaşımla konuştuk . Ve her zaman dert yanardı atanamamaktan80-82 aldığım kpssden benim de elim boş çıkmıştı bu durumlar hep üzücüdür . Arkadaşımın 2 çocuğu varken bu bolumu kazandı . Benim de ikizlerim ve oğlum var 4 yasında ikizler 1.5 :) annemle bakıyoruz . Çalışmalara başladım şimdilik iyi gidiyor . Acaba benim gibi bu çılgınlığı yapan hanımlar var mı ? Ya da evli ve çocuklu KPSS ye atananlar var mı ? KPSS kısmını düşünmüyorum zatece motive edici cümleler duymak için o soruyu da yönelttim yaş konusuna gelirsek yaşım 29 :) 7 yıl oldu üniversiteden mezun olalı :) benim gibi düşünenler ya da düşüncelerini gerçekleştirenler gelin bana ışık olun :)) şimdiden çok teşekkür ederimmm
Asla geç değil. Ben lisansımı bitirip master yaptım. Doktoram yeni bitti. Ama bu sene veterinerlik okumaya başladımMerhaba hanımlar benim ki dert mi değil mi tam bilemedim :) ama içimde bir ukte olarak kalan diş hekimliği ve eczacılık alanları için tekrar denemeye karar verdim :) çok mu çılgınca acaba ? :) ben moleküler biyoloji ve genetik mezunuyum (yıl 2013 mezun) ama bu yıl hemşireliği okumaya karar verip kazanan bir arkadaşımla konuştuk . Ve her zaman dert yanardı atanamamaktan80-82 aldığım kpssden benim de elim boş çıkmıştı bu durumlar hep üzücüdür . Arkadaşımın 2 çocuğu varken bu bolumu kazandı . Benim de ikizlerim ve oğlum var 4 yasında ikizler 1.5 :) annemle bakıyoruz . Çalışmalara başladım şimdilik iyi gidiyor . Acaba benim gibi bu çılgınlığı yapan hanımlar var mı ? Ya da evli ve çocuklu KPSS ye atananlar var mı ? KPSS kısmını düşünmüyorum zatece motive edici cümleler duymak için o soruyu da yönelttim yaş konusuna gelirsek yaşım 29 :) 7 yıl oldu üniversiteden mezun olalı :) benim gibi düşünenler ya da düşüncelerini gerçekleştirenler gelin bana ışık olun :)) şimdiden çok teşekkür ederimmm
öyle mi ne kadar güzelAsla geç değil. Ben lisansımı bitirip master yaptım. Doktoram yeni bitti. Ama bu sene veterinerlik okumaya başladımOkumasaydım içimde kalacaktı ve üzülecektim. bir kedim ve bir köpeğimin olması da etkiledi tabi. hiçbir zaman okumak için geç değil. Yaş kaç olursa olsun, içinden geliyorsa ve istekliysen mutlaka peşinden git derim
84 aldım atanamadım . Evet bir yerde çalıştım ama içimde hep o ukte. Yani gördükçe içim gidiyor . Bir yer açabilirim o bakımdan maddi gücümüz az çok var.KPSS ile atanan çok da sizin atanma puanınız kaç alım nasıl vs
Yani 2013 ye moleküler biyolojiden mezun oldunuz arada hiç çalışmadınız mı
Arkadaşlarınız nerelerde çalışıyor
3 çocuklu 30 yaşında hiç iş deneyimi olmayan birisi iseniz sıfırdan diş hekimliği okumak size ne katar bunu tartmak lazım
Diplomamı alayım sermayem var açar muayenehane otururum mu diyorsunuz
84 aldım atanamadım . Evet bir yerde çalıştım ama içimde hep o ukte. Yani gördükçe içim gidiyor . Bir yer açabilirim o bakımdan maddi gücümüz az çok var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?