• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Tekrar sarıya dönmek istiyorum

cikolataliruj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
78
0
36
İstanbul
saçlarım eylül ayından nisan ayına kadar platindi bu ay bir kez koleston koyu kumrala boyadım ve kapandı saçımdaki renk koyulaştı.ara ara sarı pırıltılar kaldı.saçımı altın sarısı yada koyu sarı tonlarında bişey istiyorum.illa açmam gerekli mi.açmadan altın sarısı olur mu.

Açmana gerek yok taban platinse aka aka zaten koyu sarıya dönüşmesi gerekirdi. Saçının fotografını koyarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.

canım benımde saçlarım yaklaşık 10 yıldır rofleliydi 1.5 ay önce koleston koyu kahveye boyadım senin gibi önce simsiyah oldu şimdi ise açık kahve ve dediğim gibi aralarından hafif sarılık var daha açılırmı bilmiyorum boyasammı beklesemmi diye düşünüyorum

evet koleston koyu kumral siyah gibi kopkoyu yaptı şuan nerdeyse 1.5 ayı geçti ve saçım hala daha kumral güneşte ara ara sarımsı ışıltıalr var ama ben hiç sevmedim koyuyken yine güzel bir renkti şimdi katologta olmayan garip bi renk.hafif yeşilimsi duruyo bazen ışıkta.
koyu sarı tarzı bişey istiyorum.kendim boya alsam boyasam açılır mı.çünkü beyaz sabunlada akıttım dün bir saat yinede bu rengte inatçı saçlarım.ara aa pırıltı sarımsılar oluşuyo.alt taraflar yine koyu kumral:5::5:

Back