Tekrar eden mantardan bıktım !!!

Nur_34_meLankoLik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
41
7
36
Tekirdağ
Meraba kizlar ben her antibiyotik kullandigimda mantar oluyorum. Diş yaptiriyorum bazen iltihaplaniyo antibiyotik kullanmak zorunda kaliuorum Antibiyotik bittiginde mantar icin krem ilac vs kullaniyorum mantar geciyor. Sonra tekrar antiboyotik kullanirsam yine oluyor.:KK43: 2 senelik evliyim 2 sene icinde defalarca ve sıklıkla mantar oldum. Artik deliricem....Eşim de ben de iyice bıktık aramız bozuk. O kadar sık yasadik ki bu sorunu ona da hak verdim:KK61::KK61: Eşim bunun kökten bi tedavisi vardir gidelim tedavi gorelim diyor ben alttan muayene olmayı hic sevmiyorum cok kotu oluyo. Bugün yine mantar ilaci yazdirdim mixovul fitil,flugan hap ve üromisin saşe.Umarim iyi gelir ve bir daha antibiyotik kullanmak zorunda kalmam. Benimle ayni sorunu yaşayan varmi?,

antıbıyotık yararlı bakterılerı öldurdugu ıcın meydan bos kalıyor dırencı zayıfladıgınan hemen mantar oluyor
vucudunuzu sureklı prebıyotk besınlerle destekler ve antıbıyotık kullanacagınız zaman doktorunuza mantar oluyorum deyıp mantar onleyıcı flora duzenlıyıcı fıtıl verırse mantarınız tekrarlamaz kurtulursunuz :)
gecmıs olsun

Aslında tam bir muane olmanda fayda var tsmsm antibiyotik kullanınca ortaya çıkıyor olabilir ama çıkmasının tek sebebi bu olamaz eşli muane tahlil yaptirmalisiniz belki eşinizden bir mikrop geçiyor nerden biliyorsunuz? Mutlaka alttan muane olun

Evet bendede aynı sorun, bir arkadasım kimsenin bilmediği bir yöntemle kökten kurtuldu gıda intolerans testi ile, bira maya sut şarap peynir yumurta mantar bunların hepsine alerjisi varmış ve bunları yemeği bıraktı kurtuldu, be Zaman başlasam yine oluyorum diyor. Test pahalı 750 lira bazı yerlerde 1200 lira. Size neyin iyi gelmediğini öğreniyorsunuz bu testle. Ben hamileyim yaptırmadım henüz eğer ayni seylere tepkim varsa diye Cünkü yumurta peynir yemek zorundayım.

Mutlaka simir testi yaptır sadece mantar olmayabilir en azından fitil alırsın belki eşli tedavi gereklidir esin rahatsız ve sende neden erteliyorsun? Anne olmana da mani olsanda bebeğe zarar verir yada düşük yaparsın.

Back