..GkSu.. Türk Esirlik Kabul Etmez! Kayıtlı Üye 30 Haziran 2009 2.637 11 9 Haziran 2010 Konu Sahibi ..GkSu.. #1 Anne ben nasıl dünyaya geldim? + İnternetten indirdik yavrum. - Anne babam yok mu? + Çevrimdışı evladım. - Kızım şu sofrayı toplar mısın? + Aman anne kes yapıştır işte. - Evin içinde top oynama yoksa topunu geri dönüşüm kutusuna atarım. + Amann annnee - Hanım benim burada belgelerim vardı nerede onlar? + Hee ben onları shift+del yaptım. - Anne topum nerede? + Gizli dosya olarak kaldırdım. - Ama anne yaa Anne çorabımın teki nerede? + Aman be oğlum sana bir türlü şu arama yapmayı öğretemedim. - Aaa anne bugün bayram. + E-kart attım bile. - Hanım ben truva atına yakalanmışım. Gece yatarken windows'u açık bıraktın dimi? + Karantinaya alırız geçer ne bağırıyorsunki ?
Anne ben nasıl dünyaya geldim? + İnternetten indirdik yavrum. - Anne babam yok mu? + Çevrimdışı evladım. - Kızım şu sofrayı toplar mısın? + Aman anne kes yapıştır işte. - Evin içinde top oynama yoksa topunu geri dönüşüm kutusuna atarım. + Amann annnee - Hanım benim burada belgelerim vardı nerede onlar? + Hee ben onları shift+del yaptım. - Anne topum nerede? + Gizli dosya olarak kaldırdım. - Ama anne yaa Anne çorabımın teki nerede? + Aman be oğlum sana bir türlü şu arama yapmayı öğretemedim. - Aaa anne bugün bayram. + E-kart attım bile. - Hanım ben truva atına yakalanmışım. Gece yatarken windows'u açık bıraktın dimi? + Karantinaya alırız geçer ne bağırıyorsunki ?
vuslat06 Nirvana Kayıtlı Üye 23 Aralık 2007 942 2 46 9 Haziran 2010 Konu Sahibi ..GkSu.. #2 sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
..GkSu.. Türk Esirlik Kabul Etmez! Kayıtlı Üye 30 Haziran 2009 2.637 11 9 Haziran 2010 Konu Sahibi ..GkSu.. #3 komedi kaydirigubbakcemile3
Eylul Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2007 6.137 13 45 9 Haziran 2010 Konu Sahibi ..GkSu.. #4 http://www.kadinlarkulubu.com/komik...m.html?highlight=%C7evrimd%FD%FE%FD+evlad%FDm.yerimseniben