- Konu Sahibi arininannesi
-
sanırım haklısın.hani bana karşı öyle sevgisizliği ilgisizliği olan bir adam da değil. çok üstümede düşmez ama bende öyleyimdir.rahat tipleriz.kıskançlıklarımızda yoktur absürd. ama burda bazı hikayeleride okuyunca kafam allak bullak oldu.
eşiniz evde yokken bilgisayardan anlayan birini çağırın kursun eğer eşiniz evden giriyorsa :)
hayır avea. bide hep tabletten giriyor.
öyle bir program yok. büyük sitelerde şifre kırma işlemini ancak hackerlar yapar, casus programlar eşinizin Ip adresini göstermekten başka bir işe yaramaz haa çok fonksiyonlu bir casus eşinizin görüştüğü Ip'leri gösterir ama gösterse de internetteki sorgulamada Ip sahibini net göremezsin.kızlar saçma ama bu gun içime bir kurt düştü. facebook şifre filan kırma programı varmı.yani ne bileyim böyle casus yazılım tarzı bişeyde olur.internetten arastrdım olmuor onlar.bana tecrübeli ellerden çıkacak bir yöntem lazım....
yani eşiminkini istiyorum.burda bayanlar yazmış yok kırdım falan filan diye.evet internettekiler banada güvenli gelmediğinden zaten konu açtım.çalmak çırpmak değil amaç kontrol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?