• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

teknolojiden anlayan bayanlar yardımmm

sanırım haklısın.hani bana karşı öyle sevgisizliği ilgisizliği olan bir adam da değil. çok üstümede düşmez ama bende öyleyimdir.rahat tipleriz.kıskançlıklarımızda yoktur absürd. ama burda bazı hikayeleride okuyunca kafam allak bullak oldu.:(

Takılma pek, bende bazen burada okuyup kendimi doldurup gidiyorum eve, eşim "sen yine forumdaydın galiba bugün, çökerticem o siteyi" diyor.:1: Böyle şeylerle hiç içini bozma, buradan okuduklarından da etkilenme. Nasıl ki her kadın aynı değil, her erkekte aynı değil. :34:

bu yola da başvurdum kırdırdım ama çok kazık. değmez yani

Şifre kırıldı ve baktım diyelim,o andan sonra olan olaylar seni mutlu yada mutsuz edecek.Bir düşün ters bir durumla karsilasirsan ne yapacaksin,bağırıp cagirmanin erkekler üzerinde bir ise yaramadığını biliyoruz.sSussan devamlı kendinle kavga edecek mutsuz olacaksın ,susmasan ya yuzgoz olacak tükürdüğünü yapican yada boşanmaya gidecek yol baslicak.
Bunları düşün katlanmaya maddi manevi gücün var mi?şüphe ve merak insanı kemirir uzak dur bence bu duygulardan .Özel özeldir kurcalamayin.ve eminim sizinki basit bir kıskançlık .

Esiniz hakli evlilik ortaklik degildir oncelikle guven,sadakat ustune kurulmali siz sifreyi isteyerek acaba guvenmiyor mu imaji uyaniyor seninle ilgileniyorsa guvenini sarsacak birsey yapmadiysa birakin ozel alani kalsin bu tartismanin sonu huzursuzluga neden olacak

ben eşimin feysini kırmıştım zamanında :KK14:

ama önce mail adresini kırdım (gizli sorusundan hallettim) maili ele geçirince gerisi kolay zaten şifremi unuttum deyince maile kod geliyor feyste elinize düşüyor hemen.:D

bu arada neden kırdığımı anlatayım. şu bi ara feyse iğrenç bi virüs bulaşmıştı pc kullanamaz hale gelmişti. bende ver şifreni virüsü temizliycem dedi. baktım bana çemkiriyor art niyet arıyor bende kırdım feysini, temizledim virüsü verdim eline. feysin şifresini de barışma simgesi olarak loveiscrazyloveisblind yapmıştım bizim şarkımız hey gidi hey hey..:KK36:

kızlar saçma ama bu gun içime bir kurt düştü. facebook şifre filan kırma programı varmı.yani ne bileyim böyle casus yazılım tarzı bişeyde olur.internetten arastrdım olmuor onlar.bana tecrübeli ellerden çıkacak bir yöntem lazım....
öyle bir program yok. büyük sitelerde şifre kırma işlemini ancak hackerlar yapar, casus programlar eşinizin Ip adresini göstermekten başka bir işe yaramaz haa çok fonksiyonlu bir casus eşinizin görüştüğü Ip'leri gösterir ama gösterse de internetteki sorgulamada Ip sahibini net göremezsin.

yani eşiminkini istiyorum.burda bayanlar yazmış yok kırdım falan filan diye.evet internettekiler banada güvenli gelmediğinden zaten konu açtım.:KK43: çalmak çırpmak değil amaç kontrol:D

O zaman eşinden isteyeceksin şifresini.
Verirse bakarsın vermezse yapacak bir şey yok.
İstediğin şey yasal değil çünkü.

Ha yapan hanımlar da deneme yanılma yöntemi ile buluyorlar şifreyi...

başlatmasın özeline. Evlilikte eşler arasında özel yoktur. Ama ben bir arkadaşımla bir şey konuşmuşsam face de bu özeldir arkadaşımın özelidir bunu eşim okuyamaz. Ama başka türlü olamaz. :KK67:

Back