• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

teknolojiden anlayan bayanlar yardımmm

arininannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
50
4
28
İstanbul
kızlar saçma ama bu gun içime bir kurt düştü. facebook şifre filan kırma programı varmı.yani ne bileyim böyle casus yazılım tarzı bişeyde olur.internetten arastrdım olmuor onlar.bana tecrübeli ellerden çıkacak bir yöntem lazım....

kızlar saçma ama bu gun içime bir kurt düştü. facebook şifre filan kırma programı varmı.yani ne bileyim böyle casus yazılım tarzı bişeyde olur.internetten arastrdım olmuor onlar.bana tecrübeli ellerden çıkacak bir yöntem lazım....
o tür programlara inanma çoğu virüstür yani başkasının. Facesini kırmak isterken,kendi pc ne virüs bulaştırırsın ve pc de senin ne yaptığını izlerler,ayrıca face adresi kırmak yasal değil bilmediğiniz işleri yapmayın karşı taraf face adresim çalındı diye bilişim suçlarına şikayet edebilir.

Son düzenleme:
yani eşiminkini istiyorum.burda bayanlar yazmış yok kırdım falan filan diye.evet internettekiler banada güvenli gelmediğinden zaten konu açtım.:( çalmak çırpmak değil amaç kontrol:D

Son düzenleme:
Bencede evliyiz artık ne demek saygı duymak. MAİL şifresinide bilmiyormusun şifreyi değiştir diyecektimde. Birde kızlar falan konuşmasımı varmış oo mesajları silmiştirki zaten. Bende çok anlamam ama akşam eşime sorayım oluyorsa eşim bilir kesin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sorunda o zaten ne kendisi veriyor ne benimkini soruyor. bişeyde deyince özel alanımız olmalı saygı duy vermem die bağırıp çağırıyor.

bence eşiniz haklı yani tabi bağırıp çağırması hiç hoş değil ama gerçekten özel alanınız olmalı

eşim de olsa benim özel alanıma girilmesinden hiç hoşlanmam, belki arkadaşımın özel bi derdi var onu konuşmuşumdur başkasının bilmesini istemem

birileri yazmış diyorsunuz sordunuz mu onları kimdir nedir konu nedir diye?

Evli insanların neden eşinin bilmek istemeyeceği bir şeyi olmasın ki? Eşiniz haklı bana göre, özel alanınız olmalı. Arkadaşıyla paylaştığı birşeyi neden siz bilesiniz ya da sizin arkadaşınızla paylaştığınız bir şeyi neden eşiniz öğrensin ki? Bu kadar müdahale etmemeli eşler birbirinin hayatına bence. Soruya gelince casus programlar hakkında hiç bir bilgim yok ama tehlikeli şeyler diye biliyorum.. Şifremi unuttum üzerinden gidip bir şey yapabilirsiniz belki.

Evli insanların neden eşinin bilmek istemeyeceği bir şeyi olmasın ki? Eşiniz haklı bana göre, özel alanınız olmalı. Arkadaşıyla paylaştığı birşeyi neden siz bilesiniz ya da sizin arkadaşınızla paylaştığınız bir şeyi neden eşiniz öğrensin ki? Bu kadar müdahale etmemeli eşler birbirinin hayatına bence. Soruya gelince casus programlar hakkında hiç bir bilgim yok ama tehlikeli şeyler diye biliyorum.. Şifremi unuttum üzerinden gidip bir şey yapabilirsiniz belki.

zaten bunca zaman üstelemedim. ama bu kadar sert tepki vermesi gıcığıma gitti.ne yani al hayatım ne olcak deseydi sonra geri değiştirseydi.hoş bende abartıyor olabilirim.sabah akşam ortada gezer telefonu facesi tableti. yani ne bilim düşünüyorumda adamın üstünede gitmek istemiyorum.

Bencede evliyiz artık ne demek saygı duymak. MAİL şifresinide bilmiyormusun şifreyi değiştir diyecektimde. Birde kızlar falan konuşmasımı varmış oo mesajları silmiştirki zaten. Bende çok anlamam ama akşam eşime sorayım oluyorsa eşim bilir kesin.

hayr tamam zaten 4 yıldır bilmem hiç ne şifresini ne bilmem neyini. oylesine sordum çok sert tepki verince bende uyuz oldum. hani bakıyorum oyle telefonunu kaçıran bir tip değil ortada gezer. facesi açıktır hep.mail sifresinide bilmiyorum:(

hayr tamam zaten 4 yıldır bilmem hiç ne şifresini ne bilmem neyini. oylesine sordum çok sert tepki verince bende uyuz oldum. hani bakıyorum oyle telefonunu kaçıran bir tip değil ortada gezer. facesi açıktır hep.mail sifresinide bilmiyorum:(

Herşeyi ortada diyorsun o zaman neden kuruntu yaptın canım ya. Bana göre şifreyi vermemesi saçma ama baksana bazı bayanlar özel hayata saygılı olun demiş belkide biz mi abaryıyoruz bilemedim :(

Hiç bulaşmayın böyle şeylere, ve eşiniz haklı. Evli olabilirsiniz tabi ki ama, özel alanlar her zaman olmalı, yoksa sonrası kötü oluyor. Bizde de kimse bilmez birbirinin mail ve facebook şifresini. Ben şahsen istemem, yanlış bir şey mi yapıyorum Allah korusun, Allah şaşırtmasın ama arkadaşlarımla yaptığım özel konuşmaları yada kardeşimle yaptığım konuşmaları görmesi gerekmiyor. Bence eşinizin özel alanlarına saygı duyun, sonra kaybeden siz olursunuz.

Facebook şifresini vermemesi facebook'un içinde her ne varsa hepsineden daha önemli bir sebep bana göre. Eşler arasında gizli saklı olmaz.

eşiniz evde yokken bilgisayardan anlayan birini çağırın kursun eğer eşiniz evden giriyorsa :)

Hiç bulaşmayın böyle şeylere, ve eşiniz haklı. Evli olabilirsiniz tabi ki ama, özel alanlar her zaman olmalı, yoksa sonrası kötü oluyor. Bizde de kimse bilmez birbirinin mail ve facebook şifresini. Ben şahsen istemem, yanlış bir şey mi yapıyorum Allah korusun, Allah şaşırtmasın ama arkadaşlarımla yaptığım özel konuşmaları yada kardeşimle yaptığım konuşmaları görmesi gerekmiyor. Bence eşinizin özel alanlarına saygı duyun, sonra kaybeden siz olursunuz.

sanırım haklısın.hani bana karşı öyle sevgisizliği ilgisizliği olan bir adam da değil. çok üstümede düşmez ama bende öyleyimdir.rahat tipleriz.kıskançlıklarımızda yoktur absürd. ama burda bazı hikayeleride okuyunca kafam allak bullak oldu.:(

Back