Aşılama Teknik konularda yardımınıza ihtiyacım var

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

zeplin88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
678
706
103
aşılamaya inşallah başlayacağız fakat çalıştığım kurumum aşılama ilaçlarını ödeyeceği için heyet raporunda bazı eksiklikler gördüler raporu tekrar çıkartcam bu arada adet oldum artık diğer aylara sarktı.

Arkadaşlar iki adet sorum olcak

1.soru Aşılama yaptıracağım hastane yani doktorum evimize arabayla 1 yada 2 dk uzaklıkta.Aşılama olacağı gün eşim sperm testini onların vereceği kaba evde verse aynı şekilde hastaneye hemen laborutara götürsek olur mu?Doktora soracağım ama bunu yaşayan varmı?

2.soru işyerinde müdürüm (bayan) gizliden mesaj verdi (kendi evli fakat çocuğu yok evlatlık aldı) bu işleri zorlamamk gerek tedaviye de gerek yok olursa olur olmazsa olmaz çocuksuz da hayat yaşanıyor dedi.Sesimi çıkartamadım.Kaldı ki aşılama için rapor yazsa doktor yada hafta içi kontrol için alacağım 1 saatlik izinler için sıkıntı yaratmaya hakkı varmı? farzediyorum tüp bebek olayına geçtik bi süre izin aldım.Bi mevzuat,kanun bişi varmı devlet tarafından tedavi olanlara baskı yapılmaması için?

Bilgilendirirseniz sevinirim.

Teşekkürler :)

Aşılamada sperm hızı cok önemli. Ne kadar erken o kadar iyi. Asla ev ortamında olmaz hemen labta temizleniyor o ve size enjekte ediliyor. Doğal ilişkiye en yakın tedavi bu mantıkla düşünün. İzin konusuna gelince vicdana kalmıs... ben devletteyim yazı bekledim tedavi icin tatilde yaptıracagım. Gecen sene de yazı bekletip aşılama yaptırmıştım olumsuz oldu. Çünkü eşimin sperm hızı ve morfolojisi kötü her ne kadar sayı 300 küsür milyon olsa da...

Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…