• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekme meselesi :)

sezen94

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
79
104
8
30
Kızlar merhaba 17. Haftanın içindeyim 18e giricem 2 gün sonra ilk hamileliğim henüz bebeği hissetmedim daha erken mi? Sanırım ilk hamilelik diye siz kaçıncı haftada hissettiniz ve nasıldı ? :)

Merhaba, öncelikle tebrik ederim..🌺 aynı haftada benzer soruyu ben de sormuştum burada ve o yüzden yazmak istedim. Bir akşam oturduğum yerde kasığımın alt tarafında pıt pıt belli belirsiz titreme hissetmiştim ilk defa, ama doktorlar 20.haftadan sonra hissedilir diyor bende de öyle oldu diyebilirim🥰

Kızlar merhaba 17. Haftanın içindeyim 18e giricem 2 gün sonra ilk hamileliğim henüz bebeği hissetmedim daha erken mi? Sanırım ilk hamilelik diye siz kaçıncı haftada hissettiniz ve nasıldı ? :)
Aynı haftalardayız hemen hemen benimde ilk ben günde bir kere filan bi kıpırtı hissediyorum 🥲 özellikle yemek yiyip uzandıktan sonra.

İlk gebeliğimde tam 21. Haftaya girdiğim gün hissetmiştim 🥰 aslında kendini dinlesen bu aralar da sanki bağırsaklarında birşeyler oluyor gibi hissedersin ama tam olarak ne hissedeceğimizi bilmediğimiz için ilk gebelikte geç hissetmiş oluyoruz 😍

Benim 19+3 te :))) öyle tekme değildi ilk hareketleri. İçerde kayıp gidiyor gibi bi his olmuştu,dönüp duruyor gibi,dalgalanma gibi🥰
Sabahları uyanında sırtüstü yatın. Daha net anlaşılıyor ama 17 erken

Back