- 19 Eylül 2015
- 540
- 337
- 103
- Konu Sahibi failatunfailun
-
Yaşam hastanesinde Volkan Beye gidiyorum.Çok memnunum,çok ilgili bir doktor.Bu ay hastaneden ayrılıyor,Genesis'e geçecekmiş.Son ayımda artık oraya gideceğim.Ama doğumu yine Yaşamda yaptıracak.2000 tl bu arada.Naptın şimdi canım aynı endişeler bende de var ???????
Teşekkür ederim normal doğumu tavsiye ediyor muYaşam hastanesinde Volkan Beye gidiyorum.Çok memnunum,çok ilgili bir doktor.Bu ay hastaneden ayrılıyor,Genesis'e geçecekmiş.Son ayımda artık oraya gideceğim.Ama doğumu yine Yaşamda yaptıracak.2000 tl bu arada.
Evet,söylentilerin aksine illa ki sezaryen demiyor,normal yapacağım bir sıkıntı olmazsa.Genesisteki Abdullah Bey de iyiymiş.Ama Yaşamdaki Abdurrahman Beyi tavsiye etmiyorum,gereğinden fazla rahatTeşekkür ederim normal doğumu tavsiye ediyor muabdullah beye girmiştim bir kere o nasıl...
Teşekkür ederim abdurrahman diyecektim pardon bir kere gittim evet öyleydi kendisi bir de genesis mi 2000 yaşam mı 2000 ümit ekmen varmış onu duydun mu canım genesis klinik değil mi orda oluyomu doğum. Reyapta petek hanım aklımdada kaldı canım bayan doktor istiyorum ilk . Volkan bey genç mi.çok soru sordum ya kb ama aklım karışık fazla yorum yok küçük yer..Evet,söylentilerin aksine illa ki sezaryen demiyor,normal yapacağım bir sıkıntı olmazsa.Genesisteki Abdullah Bey de iyiymiş.Ama Yaşamdaki Abdurrahman Beyi tavsiye etmiyorum,gereğinden fazla rahat
canım doğum genesiste olmuyor,yine yaşamda yapıyor doktorlar.ümit bey tekirdağın en üznlü ve en iyi doktoru diyorlar canım.çok giden memnun arkadaşım var.150 tl sanırım muayene.volkan bey 38 yaşında canım genç.samimi ama mesafesini koruyor merak etme.reyapı ve petek hanımı hiç duymadım canım.bu arada hepsi doğumu 2000 e yapıyor galibaTeşekkür ederim abdurrahman diyecektim pardon bir kere gittim evet öyleydi kendisi bir de genesis mi 2000 yaşam mı 2000 ümit ekmen varmış onu duydun mu canım genesis klinik değil mi orda oluyomu doğum. Reyapta petek hanım aklımdada kaldı canım bayan doktor istiyorum ilk . Volkan bey genç mi.çok soru sordum ya kb ama aklım karışık fazla yorum yok küçük yer..
Teşekkürler ya yok genç olması mühim değil normal için bayan demiştim ben de duydum kendisini düşünebilirim sezeryan olabilirse mecburiyetten dolayı da Ümit beyi de duymuştum onuda bi araştırayım sen de sağ salim alırsın kucağına minnakı ..canım doğum genesiste olmuyor,yine yaşamda yapıyor doktorlar.ümit bey tekirdağın en üznlü ve en iyi doktoru diyorlar canım.çok giden memnun arkadaşım var.150 tl sanırım muayene.volkan bey 38 yaşında canım genç.samimi ama mesafesini koruyor merak etme.reyapı ve petek hanımı hiç duymadım canım.bu arada hepsi doğumu 2000 e yapıyor galiba
teşekkür ederim sen de inşallah sağ salim alırsın canımTeşekkürler ya yok genç olması mühim değil normal için bayan demiştim ben de duydum kendisini düşünebilirim seseryan olabilirse mecburiyetten dolayı da
Ümit beyi de duymuştum onuda bi araştırayım sen de sağ salim alırsın kucağına minnakı ..
Kesinlikle önceliğim o bulamazsam mecbur bir de son anlara doğru doğum şeklide daha belli olur inşallah :)teşekkür ederim sen de inşallah sağ salim alırsın canımbayan doktorda daha rahat edersin ama doktorun da iyi olması lazım unutma
inşallah canım :)Kesinlikle önceliğim o bulamazsam mecbur bir de son anlara doğru doğum şeklide daha belli olur inşallah :)
Hastane şartları nasıl acaba eşin doğuma girecek miteşekkür ederim sen de inşallah sağ salim alırsın canımbayan doktorda daha rahat edersin ama doktorun da iyi olması lazım unutma
doğum fotoğrafçısı girebiliyormuş canım öyle duymuştum.eşimin girmesini ben de istiyorum da doktora sormadım onu sona saklıyorum çünkü eşimi ikna edemedimHastane şartları nasıl acaba eşin doğuma girecek mitek kişiliktir muhtemel istanbulda daha uygun fiyatlar yani doğum fotoğrafçısı falan alıyolar mı canım ben sadece bir kere gittim ..
Sorma benim ki zaten giremez bayılırdoğum fotoğrafçısı girebiliyormuş canım öyle duymuştum.eşimin girmesini ben de istiyorum da doktora sormadım onu sona saklıyorum çünkü eşimi ikna edemedim
aynen benimki de bayılır heraldeSorma benim ki zaten giremez bayılırama son zamanlara doğru belki foto için falan dedim fotoğrafçı bulamazsak ben de sağlıkçıyım ama bakalım canım onun için çoook zor
Yok canım merkezde değilim ben de bencede öyle olur bir de ne bileyim benim eşimle aram birazda mesafelidir o konularda çok tititiz yani bir de mahrem şeyler daha yaradılışlarımız ayrı hiç sorun etmiyorum o yüzden belki ilk başta elimizi tutarlar son anda gelirler o yüzden dedim onlarada izin vermiyolar bazen .. Kana dayanamaz zaten o bir de onunla uğraşmayımaynen benimki de bayılır heraldecanım bir de eşler alt tarafı görmese bile bir süre sonra cinsellikten soğuyormuş diye duydum o yüzden kararsızım şimdi ben de öğretmenim.sen merkezdesin heralde?
evet canım yaklaştı artık zamanYok canım merkezde değilim ben de bencede öyle olur bir de ne bileyim benim eşimle aram birazda mesafelidir o konularda çok tititiz yani bir de mahrem şeyler daha yaradılışlarımız ayrı hiç sorun etmiyorum o yüzden belki ilk başta elimizi tutarlar son anda gelirler o yüzden dedim onlarada izin vermiyolar bazen .. Kana dayanamaz zaten o bir de onunla uğraşmayımsenin çoğu gitmiş azı kalmış hadi hayırlısı ya çok heyecanlı :)
Birde kesinlikle epiduralı tercih etmelisin sezeryansa anestezi dr da araştırıp cnm..
İnşallah hemen ayağa kalkarsın canım çok güzel olur hayırlısı olsun :)evet canım yaklaştı artık zamançok heyecanlıyım ben de.şimdilik normal doğum görünüyor ayrıntıları daha konuşmadık
amin canım.kısmet olursa anlatırım doğum hikayemi sana :)İnşallah hemen ayağa kalkarsın canım çok güzel olur hayırlısı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?