• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tekirdağda doğum! devlet hastanesi /yaşam hastanesi/özel keşan hastanesi?

failatunfailun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2015
540
337
103
Merhaba arkadaşlar.Neredeyse 6,5 aylık hamileyim.Hamileliğimin ilk zamanlarında Özel Keşan Hastanesinde Hüseyin Güneş'e gidiyordum.Fakat doktorumu aşırı derece ilgisiz ve karamsar gördüm.Odasında en fazla 5 dk tutuyordu ve emin olmadığı halde önce şüphelerini gerçekmiş gibi söylüyordu,sonra da yanılıyordu hep.Bir de doğum sırasında yaptığı bir hatayı duyunca hepten vazgeçtim.Yaşam Hastanesinde Volkan Beyle tanıştım.Çok ilgili ve bilgili bir doktor.Şimdi tek sıkıntım doğum ücreti. Keşan'da 1000 tl iken Yaşamda 2000 tl.Bir arkadaşımdan da Devlet hastanesinde Esin Hanımın ismini duydum.Fakat devlet hastanelerine karşı içimde hep bir ön yargı var.Temiz değilmiş,ilgi yokmuş,bir odada 10 kişi oluyormuş,çocuğa veya bana zarar vereceklermiş gibi geliyor.Atamıyorum içimden bunu :( Lütfen Tekirdağ'da yaşayan arkadaşlar bilgilerini,tecrübelerini paylaşıp beni rahatlatabilirler mi?Şimdiden çok teşekkür ederim.

Naptın şimdi canım aynı endişeler bende de var ???????
Yaşam hastanesinde Volkan Beye gidiyorum.Çok memnunum,çok ilgili bir doktor.Bu ay hastaneden ayrılıyor,Genesis'e geçecekmiş.Son ayımda artık oraya gideceğim.Ama doğumu yine Yaşamda yaptıracak.2000 tl bu arada.

Yaşam hastanesinde Volkan Beye gidiyorum.Çok memnunum,çok ilgili bir doktor.Bu ay hastaneden ayrılıyor,Genesis'e geçecekmiş.Son ayımda artık oraya gideceğim.Ama doğumu yine Yaşamda yaptıracak.2000 tl bu arada.
Teşekkür ederim normal doğumu tavsiye ediyor mu :( abdullah beye girmiştim bir kere o nasıl...

Teşekkür ederim normal doğumu tavsiye ediyor mu :KK43: abdullah beye girmiştim bir kere o nasıl...
Evet,söylentilerin aksine illa ki sezaryen demiyor,normal yapacağım bir sıkıntı olmazsa.Genesisteki Abdullah Bey de iyiymiş.Ama Yaşamdaki Abdurrahman Beyi tavsiye etmiyorum,gereğinden fazla rahat

Evet,söylentilerin aksine illa ki sezaryen demiyor,normal yapacağım bir sıkıntı olmazsa.Genesisteki Abdullah Bey de iyiymiş.Ama Yaşamdaki Abdurrahman Beyi tavsiye etmiyorum,gereğinden fazla rahat
Teşekkür ederim abdurrahman diyecektim pardon bir kere gittim evet öyleydi kendisi bir de genesis mi 2000 yaşam mı 2000 ümit ekmen varmış onu duydun mu canım genesis klinik değil mi orda oluyomu doğum. Reyapta petek hanım aklımdada kaldı canım bayan doktor istiyorum ilk . Volkan bey genç mi.çok soru sordum ya kb ama aklım karışık fazla yorum yok küçük yer..

Teşekkür ederim abdurrahman diyecektim pardon bir kere gittim evet öyleydi kendisi bir de genesis mi 2000 yaşam mı 2000 ümit ekmen varmış onu duydun mu canım genesis klinik değil mi orda oluyomu doğum. Reyapta petek hanım aklımdada kaldı canım bayan doktor istiyorum ilk . Volkan bey genç mi.çok soru sordum ya kb ama aklım karışık fazla yorum yok küçük yer..
canım doğum genesiste olmuyor,yine yaşamda yapıyor doktorlar.ümit bey tekirdağın en üznlü ve en iyi doktoru diyorlar canım.çok giden memnun arkadaşım var.150 tl sanırım muayene.volkan bey 38 yaşında canım genç.samimi ama mesafesini koruyor merak etme.reyapı ve petek hanımı hiç duymadım canım.bu arada hepsi doğumu 2000 e yapıyor galiba

canım doğum genesiste olmuyor,yine yaşamda yapıyor doktorlar.ümit bey tekirdağın en üznlü ve en iyi doktoru diyorlar canım.çok giden memnun arkadaşım var.150 tl sanırım muayene.volkan bey 38 yaşında canım genç.samimi ama mesafesini koruyor merak etme.reyapı ve petek hanımı hiç duymadım canım.bu arada hepsi doğumu 2000 e yapıyor galiba
Teşekkürler ya yok genç olması mühim değil normal için bayan demiştim ben de duydum kendisini düşünebilirim sezeryan olabilirse mecburiyetten dolayı da Ümit beyi de duymuştum onuda bi araştırayım sen de sağ salim alırsın kucağına minnakı ..

Teşekkürler ya yok genç olması mühim değil normal için bayan demiştim ben de duydum kendisini düşünebilirim seseryan olabilirse mecburiyetten dolayı da
Ümit beyi de duymuştum onuda bi araştırayım sen de sağ salim alırsın kucağına minnakı ..
teşekkür ederim sen de inşallah sağ salim alırsın canım:KK45: bayan doktorda daha rahat edersin ama doktorun da iyi olması lazım unutma ;)

teşekkür ederim sen de inşallah sağ salim alırsın canım:KK45: bayan doktorda daha rahat edersin ama doktorun da iyi olması lazım unutma :KK66:
Hastane şartları nasıl acaba eşin doğuma girecek mi (: tek kişiliktir muhtemel istanbulda daha uygun fiyatlar yani (: doğum fotoğrafçısı falan alıyolar mı canım ben sadece bir kere gittim ..

Hastane şartları nasıl acaba eşin doğuma girecek mi :-) tek kişiliktir muhtemel istanbulda daha uygun fiyatlar yani :-) doğum fotoğrafçısı falan alıyolar mı canım ben sadece bir kere gittim ..
doğum fotoğrafçısı girebiliyormuş canım öyle duymuştum.eşimin girmesini ben de istiyorum da doktora sormadım onu sona saklıyorum çünkü eşimi ikna edemedim :KK45:

doğum fotoğrafçısı girebiliyormuş canım öyle duymuştum.eşimin girmesini ben de istiyorum da doktora sormadım onu sona saklıyorum çünkü eşimi ikna edemedim :KK45:
Sorma benim ki zaten giremez bayılır :-) ama son zamanlara doğru belki foto için falan dedim fotoğrafçı bulamazsak ben de sağlıkçıyım ama bakalım canım onun için çoook zor :KK70:

Sorma benim ki zaten giremez bayılır :-) ama son zamanlara doğru belki foto için falan dedim fotoğrafçı bulamazsak ben de sağlıkçıyım ama bakalım canım onun için çoook zor :KK70:
aynen benimki de bayılır heralde :D canım bir de eşler alt tarafı görmese bile bir süre sonra cinsellikten soğuyormuş diye duydum o yüzden kararsızım şimdi :KK54: ben de öğretmenim.sen merkezdesin heralde?

aynen benimki de bayılır heralde :KK70: canım bir de eşler alt tarafı görmese bile bir süre sonra cinsellikten soğuyormuş diye duydum o yüzden kararsızım şimdi :KK54: ben de öğretmenim.sen merkezdesin heralde?
Yok canım merkezde değilim ben de bencede öyle olur bir de ne bileyim benim eşimle aram birazda mesafelidir o konularda çok tititiz yani bir de mahrem şeyler daha yaradılışlarımız ayrı hiç sorun etmiyorum o yüzden belki ilk başta elimizi tutarlar son anda gelirler o yüzden dedim onlarada izin vermiyolar bazen .. Kana dayanamaz zaten o bir de onunla uğraşmayım :-) senin çoğu gitmiş azı kalmış hadi hayırlısı ya çok heyecanlı :)
Birde kesinlikle epiduralı tercih etmelisin sezeryansa anestezi dr da araştırıp cnm..

Yok canım merkezde değilim ben de bencede öyle olur bir de ne bileyim benim eşimle aram birazda mesafelidir o konularda çok tititiz yani bir de mahrem şeyler daha yaradılışlarımız ayrı hiç sorun etmiyorum o yüzden belki ilk başta elimizi tutarlar son anda gelirler o yüzden dedim onlarada izin vermiyolar bazen .. Kana dayanamaz zaten o bir de onunla uğraşmayım :-) senin çoğu gitmiş azı kalmış hadi hayırlısı ya çok heyecanlı :)
Birde kesinlikle epiduralı tercih etmelisin sezeryansa anestezi dr da araştırıp cnm..
evet canım yaklaştı artık zaman ;) çok heyecanlıyım ben de.şimdilik normal doğum görünüyor ayrıntıları daha konuşmadık

Back