• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Tekirdağ'da aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Laallezaar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2017
41
24
88
Kıslar merhaba. Aşılama yaptırmak istiyorum. Tekirdağdayım. Araştırma yapıyorum. Önerdiğiniz bir doktor var mı? Tavsiyeleriniz neler?

Merhaba tekirdag dediniz ama ne taraff ben cerkezkoyde oturuyorum ve irmete ozele gittim hattaa oldum asilama bekliyorum bugun 7ci gunum siz nerde oturuyosunuz acaba😊😊

Tedaviye yeni başladım henüz 2.Ayimdayim menogon ve ovitrelle oldum bu ayda tutmaz use diğer ay aşılama olacak kısmet ise
Ümit bey ile aşılama denediniz mi bende Genesis ümit beye gidiyordum iki kez klomen ovitrelle denedik olmadı. Hsg çekildim olmazsa artık aşılama düşüncem

Ümit bey ile aşılama denediniz mi bende Genesis ümit beye gidiyordum iki kez klomen ovitrelle denedik olmadı. Hsg çekildim olmazsa artık aşılama düşüncem
Hayır aşılama olmadım 2.ayımda kist oluştu 1 ay ara verdik mecbur 1 ayda ben dinlendim bu ay kısmet ise aşılama için gideceğim ümit beye adetini bekliyorum

Hayır aşılama olmadım 2.ayımda kist oluştu 1 ay ara verdik mecbur 1 ayda ben dinlendim bu ay kısmet ise aşılama için gideceğim ümit beye adetini bekliyorum
Sonucunu iletin banada bende şubat mart gibi ümit beyde aşılama düşünüyorum fiyat hakkında bilginiz var mı

Merhaba tekirdag dediniz ama ne taraff ben cerkezkoyde oturuyorum ve irmete ozele gittim hattaa oldum asilama bekliyorum bugun 7ci gunum siz nerde oturuyosunuz acaba😊😊
Hangi doktora aşılama oldun canım? Ben Levent beye yaptırmıştım tutmadı.

Aaa cumartesi oluyomu ki oldumu acaba tüp merak ettim sizi uzun zamandir giremedim buralara
Benim tüp tuttu cumartesi günleri poliklinik var kontrole gidiyorum bomboş hastane. Hele kadın doğum bölümü bizden başka bekleyen 2 hasta falan oluyor.
Tüpe levent bey hazırladı beni acıbademde işlemler yapıldı. Gebelik takibimi de levent bey yapıyor. Burda bazı arkadaşlardan duydum tüp olduğunu gebelik takibini yapan doktorlara anlatamamışlar bir türlü ben o açıdan da çok rahat ettim. Bir yıldan fazladır hastasiyim her şeyimi biliyor artık nasip olursa yine onda doğum yapmak isterim.
Tüp bebek konusunda her türlü yardımcı olurum elimden geldiğince düşünürsen😊

Benim tüp tuttu cumartesi günleri poliklinik var kontrole gidiyorum bomboş hastane. Hele kadın doğum bölümü bizden başka bekleyen 2 hasta falan oluyor.
Tüpe levent bey hazırladı beni acıbademde işlemler yapıldı. Gebelik takibimi de levent bey yapıyor. Burda bazı arkadaşlardan duydum tüp olduğunu gebelik takibini yapan doktorlara anlatamamışlar bir türlü ben o açıdan da çok rahat ettim. Bir yıldan fazladır hastasiyim her şeyimi biliyor artık nasip olursa yine onda doğum yapmak isterim.
Hastaneniz irmet dimi

Ayyyy cok sevindim tuttu demekkii cok sukurr nekadar fiyat yaptirdiniz acaba merak ettim kontroller nedir nasil oluyo bilgi verirmisiniz

Back