- 1 Mart 2017
- 41
- 24
- 88
- Konu Sahibi Laallezaar
Kıslar merhaba. Aşılama yaptırmak istiyorum. Tekirdağdayım. Araştırma yapıyorum. Önerdiğiniz bir doktor var mı? Tavsiyeleriniz neler?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süleymanpaşa da genesisde ümit ekmen tavsiye edebilirim devlette ise Atilla kanKıslar merhaba. Aşılama yaptırmak istiyorum. Tekirdağdayım. Araştırma yapıyorum. Önerdiğiniz bir doktor var mı? Tavsiyeleriniz neler?
Teşekkür ederim. Siz tedavi oldunuz mu? Aşılama mı oldunuz? Nasıl oluyor acaba olduysanız, bilgi verebilir misiniz rica etsem?Süleymanpaşa da genesisde ümit ekmen tavsiye edebilirim devlette ise Atilla kan
Tedaviye yeni başladım henüz 2.Ayimdayim menogon ve ovitrelle oldum bu ayda tutmaz use diğer ay aşılama olacak kısmet iseTeşekkür ederim. Siz tedavi oldunuz mu? Aşılama mı oldunuz? Nasıl oluyor acaba olduysanız, bilgi verebilir misiniz rica etsem?
Ümit bey ile aşılama denediniz mi bende Genesis ümit beye gidiyordum iki kez klomen ovitrelle denedik olmadı. Hsg çekildim olmazsa artık aşılama düşüncemTedaviye yeni başladım henüz 2.Ayimdayim menogon ve ovitrelle oldum bu ayda tutmaz use diğer ay aşılama olacak kısmet ise
Hayır aşılama olmadım 2.ayımda kist oluştu 1 ay ara verdik mecbur 1 ayda ben dinlendim bu ay kısmet ise aşılama için gideceğim ümit beye adetini bekliyorumÜmit bey ile aşılama denediniz mi bende Genesis ümit beye gidiyordum iki kez klomen ovitrelle denedik olmadı. Hsg çekildim olmazsa artık aşılama düşüncem
Sonucunu iletin banada bende şubat mart gibi ümit beyde aşılama düşünüyorum fiyat hakkında bilginiz var mıHayır aşılama olmadım 2.ayımda kist oluştu 1 ay ara verdik mecbur 1 ayda ben dinlendim bu ay kısmet ise aşılama için gideceğim ümit beye adetini bekliyorum
Hangi doktora aşılama oldun canım? Ben Levent beye yaptırmıştım tutmadı.Merhaba tekirdag dediniz ama ne taraff ben cerkezkoyde oturuyorum ve irmete ozele gittim hattaa oldum asilama bekliyorum bugun 7ci gunum siz nerde oturuyosunuz acaba
3500 tl diye biliyorum ama yeni yılda ne yaparlar bilemem fiyatı eğer şimdiden gidip tedaviye başlarsanız 2020 fiyatından olursunuzSonucunu iletin banada bende şubat mart gibi ümit beyde aşılama düşünüyorum fiyat hakkında bilginiz var mı
Maaleseff benimde tutmadii nurdan hanimHangi doktora aşılama oldun canım? Ben Levent beye yaptırmıştım tutmadı.
Tüp bebek anlaşmaları var onların bilgi aldın mı hiç?Maaleseff benimde tutmadii nurdan hanim
Daha konusmadim o konuda tercih etmisti zaten virus ten sebep simdi doktora gidemiyorum malum ortalik karistiTüp bebek anlaşmaları var onların bilgi aldın mı hiç?
Siz naptinizTüp bebek anlaşmaları var onların bilgi aldın mı hiç?
Bizimki tüp Levent beyle ilerledik gebelik takibi için yine ona gidiyoruz.Siz naptiniz
Aaa cumartesi oluyomu ki oldumu acaba tüp merak ettim sizi uzun zamandir giremedim buralaraBizimki tüp Levent beyle ilerledik gebelik takibi için yine ona gidiyoruz.
Cumartesi günleri gidiyorum ben hastane bomboş oluyor içimiz rahat gidilebilir
Benim tüp tuttu cumartesi günleri poliklinik var kontrole gidiyorum bomboş hastane. Hele kadın doğum bölümü bizden başka bekleyen 2 hasta falan oluyor.Aaa cumartesi oluyomu ki oldumu acaba tüp merak ettim sizi uzun zamandir giremedim buralara
Hastaneniz irmet dimiBenim tüp tuttu cumartesi günleri poliklinik var kontrole gidiyorum bomboş hastane. Hele kadın doğum bölümü bizden başka bekleyen 2 hasta falan oluyor.
Tüpe levent bey hazırladı beni acıbademde işlemler yapıldı. Gebelik takibimi de levent bey yapıyor. Burda bazı arkadaşlardan duydum tüp olduğunu gebelik takibini yapan doktorlara anlatamamışlar bir türlü ben o açıdan da çok rahat ettim. Bir yıldan fazladır hastasiyim her şeyimi biliyor artık nasip olursa yine onda doğum yapmak isterim.
Tüp bebek konusunda her türlü yardımcı olurum elimden geldiğince düşünürsen
Ayyyy cok sevindim tuttu demekkii cok sukurr nekadar fiyat yaptirdiniz acaba merak ettim kontroller nedir nasil oluyo bilgi verirmisinizBenim tüp tuttu cumartesi günleri poliklinik var kontrole gidiyorum bomboş hastane. Hele kadın doğum bölümü bizden başka bekleyen 2 hasta falan oluyor.
Tüpe levent bey hazırladı beni acıbademde işlemler yapıldı. Gebelik takibimi de levent bey yapıyor. Burda bazı arkadaşlardan duydum tüp olduğunu gebelik takibini yapan doktorlara anlatamamışlar bir türlü ben o açıdan da çok rahat ettim. Bir yıldan fazladır hastasiyim her şeyimi biliyor artık nasip olursa yine onda doğum yapmak isterim.
Tüp bebek konusunda her türlü yardımcı olurum elimden geldiğince düşünürsen
Amaa siz tutmadi demistiniz levent bey e diye bidahami yaptirdinizAaa cumartesi oluyomu ki oldumu acaba tüp merak ettim sizi uzun zamandir giremedim buralara