Tekirdağ’da aşılama için doktor tavsiyesi

Middleton

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2012
7
0
Selam arkadaşlar , Tekirdağ’da aşılama yaptıran varsa doktor tavsiyesi ve fiyat bilgisi alabilir miyim ? Genesise sordum 20bin dediler fiyat biraz yüksek geldi..

merhaba

istanbulda fiyatlar ilaçlar dahil 30 bine geliyor , eğer herhangi bir sorunun yok ise yaptırma derim çünkü şansı %15 normal birliktelikten bir farkı yok ben yatırdım bugün 12. günüm cumartesi kan vericem ama regli gibi ağrım var çektiğim strese değecek mi bilmiyorum ama iyi düşün derim

merhaba

istanbulda fiyatlar ilaçlar dahil 30 bine geliyor , eğer herhangi bir sorunun yok ise yaptırma derim çünkü şansı %15 normal birliktelikten bir farkı yok ben yatırdım bugün 12. günüm cumartesi kan vericem ama regli gibi ağrım var çektiğim strese değecek mi bilmiyorum ama iyi düşün derim
Anladım canım teşekkür ederim bir boş gebelik yaşadım sonra klomen,ovitrelle diğer ay da gonalf ovitrelle denedik olmadı ,doktorum aşılamayla devam edelim dedi o yüzden araştırma aşamasındayım , inşallah senin durumun pozitif sonuçlanır 🙏

Anladım canım teşekkür ederim bir boş gebelik yaşadım sonra klomen,ovitrelle diğer ay da gonalf ovitrelle denedik olmadı ,doktorum aşılamayla devam edelim dedi o yüzden araştırma aşamasındayım , inşallah senin durumun pozitif sonuçlanır 🙏malesef
merhaba
malesef negativ :KK43:

X