• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tekirdağ kadın doğum doktor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zzekta

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2020
383
276
23
30
Arkadaşlar 1 yıl içerisinde 2 kere düşük yaptım Tekirdağ da bildiğiniz iyi bir kadın doğum doktoru varmı yardımcı olursanız çok sevinirim ☺️

Arkadaşlar 1 yıl içerisinde 2 kere düşük yaptım Tekirdağ da bildiğiniz iyi bir kadın doğum doktoru varmı yardımcı olursanız çok sevinirim ☺️
Tekirdağ merkez mi ben Çerkezköy de oturuyorum irmete gidiyorum Sezer bey psikolojik olarak da destek oluyor Allah razı olsun allahın izni ile olucak diyo hep sonuna kadar gidicez merak etme falan diyo iyi geliyo insana

Tekirdağ merkez mi ben Çerkezköy de oturuyorum irmete gidiyorum Sezer bey psikolojik olarak da destek oluyor Allah razı olsun allahın izni ile olucak diyo hep sonuna kadar gidicez merak etme falan diyo iyi geliyo insana
Evet canım merkez doktor çerkezköydemi peki

Evet canım merkez doktor çerkezköydemi peki
Evet benim söylediğim doktor çerkezde ama özel hastane devletten istersen eğer kesinlikle ama kesinlikle egemen aydın var özelde ki doktorlardan farkı yok

Evet benim söylediğim doktor çerkezde ama özel hastane devletten istersen eğer kesinlikle ama kesinlikle egemen aydın var özelde ki doktorlardan farkı yok
Merkezdeki devletmi çerkezdemi oda benim doktorum filiz hanım star medicadan memnunum aslında ama yinede 2. Bi doktor görüşü istiyorum

Back
X